9.1 op basis van 7164 beoordelingen

Goede Doelen opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7164 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7164 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Moneytoring.com??

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Ben je donateur van een goed doel, maar wil je niet langer geld geven? Dan moet je een goed doel opzeggen. De meeste mensen weten alleen niet hoe goede doelen opzeggen in zijn werk gaat. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij je namelijk alles over goede doelen opzeggen. We lichten de meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.be uit en helpen je om jouw donatie aan een goed doel direct stop te zetten.

Op deze pagina

Meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.be
Het beste opzegmoment bij een goed doel
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een goed doel
Zo zegt u een contract op via domein

Meest opgezegde goede doelen via Opzeggen.be

Als u uw donatie wilt annuleren bij een organisatie voor liefdadigheid en ligne in België, domaine kan u daarbij helpen. Notre service d'annulation est utilisé chaque jour par de nombreux Belges. Vous vous demandez peut-être quelles sont les organisations caritatives les plus souvent annulées par les Belges. Voici une liste des cinq principales.

Amnesty International

Amnesty International is een wereldwijde niet-gouvernementele organisatie (NGO) die wereldwijd opkomt voor de mensenrechten. De organisatie werd opgericht in 1961 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest erkende en invloedrijke mensenrechtenorganisaties ter wereld. Amnesty International werkt aan het bevorderen en beschermen van mensenrechten door onderzoek te doen, mensen bewust te maken en te pleiten voor gerechtigheid en verantwoording. De organisatie richt zich op verschillende mensenrechtenkwesties, waaronder vrijheid van meningsuiting, gewetensgevangenen, discriminatie, gendergelijkheid en de afschaffing van de doodstraf. Door middel van campagnes, rapporten en activisme aan de basis streeft Amnesty International naar een wereld waarin mensenrechten voor alle individuen worden gerespecteerd en beschermd.

Amnesty International opzeggen →

ActionAid International

ActionAid International is een wereldwijde federatie van organisaties die zich inzetten voor armoedebestrijding en sociale rechtvaardigheid over de hele wereld. ActionAid werd opgericht in 1972 en is actief in meer dan 45 landen. Het werkt samen met lokale gemeenschappen en basisorganisaties om de diepere oorzaken van armoede en ongelijkheid aan te pakken. De organisatie richt zich op een reeks onderwerpen, waaronder vrouwenrechten, onderwijs, voedselzekerheid, klimaatrechtvaardigheid en economische rechtvaardigheid. ActionAid hanteert een op rechten gebaseerde aanpak, waarbij gemarginaliseerde gemeenschappen worden versterkt en wordt gepleit voor systemische veranderingen die kunnen leiden tot duurzame ontwikkeling. Door middel van haar programma's en campagnes streeft ActionAid naar een rechtvaardigere en rechtvaardigere wereld voor iedereen.

ActionAid International opzeggen →

Stichting Alzheimer Onderzoek

Stichting Alzheimer Onderzoek is een non-profit organisatie gevestigd in Nederland. De stichting richt zich op het financieren en bevorderen van wetenschappelijk onderzoek gericht op het begrijpen en vinden van effectieve behandelingen voor de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie. Stichting Alzheimer Onderzoek werkt samen met onderzoeksinstellingen en wetenschappers om innovatieve projecten en studies te ondersteunen die gericht zijn op het ontrafelen van de oorzaken, risicofactoren en mogelijke therapieën voor deze neurodegeneratieve aandoeningen. De stichting werkt ook aan het vergroten van het bewustzijn over dementie en pleit voor betere zorg en ondersteuning voor mensen die aan Alzheimer lijden en hun families.

Stichting Alzheimer Onderzoek opzeggen →

Het beste opzegmoment bij een goed doel

Goede doelen schrijven vaak op vaste momenten geld van jouw rekening af als je donateur bent. Dit kan bijvoorbeeld op de eerste of laatste dag van de maand gebeuren. Daarom wil je waarschijnlijk weten wat het beste moment is om een goed doel op te zeggen. Wij geven je hieronder tekst en uitleg over het beste opzegmoment bij een goed doel.

De opzegtermijn van goed doelen

Bij opzeggen denken veel mensen al snel aan een opzegtermijn. Wie een loterij, verzekering of abonnement opzegt, krijgt hier inderdaad mee te maken. In het geval van goede doelen zit de vork iets anders in de steel. Goede doelen werken namelijk niet met een opzegtermijn. Dit betekent dat goede doelen opzeggen op ieder gewenst moment kan en mag. Wil je jouw donatie aan een goed doel vandaag nog stopzetten? Dan kan dat. Gebruik hiervoor de opzegbrief van Opzeggen.be en wij zien erop toe dat jouw opzegging goed en snel verwerkt wordt.

Problemen bij het opzeggen

Er zijn behoorlijk wat mensen die tegen problemen aanlopen bij goede doelen opzeggen. Dit gebeurt vooral wanneer men zelf besluit om een goed doel op te zeggen. Het is dan belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft. Doe je dit niet? Dan kan een goed doel jouw opzegging niet verwerken. Wie gebruik maakt van de opzegservice van Opzeggen.be hoeft hier niet bang voor te zijn. Bij ons profiteer je namelijk van 100% opzeggarantie . Dit betekent dat wij garanderen dat jouw opzegging goed verwerkt wordt. Meestal gebeurt dit direct, maar er kan iets misgaan. Gaat er bij jouw opzegging iets mis? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om de opzegging alsnog goed te verwerken.

Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een goed doel

Hoe werkt opzeggen via Opzeggen.be?

Wie een goed doel op wil zeggen via Opzeggen.be, navigeert eerst naar de juiste pagina. Vervolgens vul je jouw gegevens in, bedenk je of je een verzoek tot verwijdering van jouw persoonsgegevens op wilt nemen in de brief en kies je een verzendmethode. Onderteken daarna jouw opzegbrief en verstuur deze via Opzeggen.be.

Waarom goede doelen opzeggen via Opzeggen.be?

Goede doelen opzeggen via Opzeggen.be kost je vrijwel geen moeite. Dit is de voornaamste reden om voor onze opzegservice te kiezen. Daarnaast profiteer je bij ons van 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw opzegging op de juiste manier verwerkt wordt door een goed doel.

Hoe voorkom ik problemen bij goede doelen opzeggen?

Je voorkomt problemen bij goede doelen opzeggen door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.be. Als jouw opzegging niet goed verwerkt wordt, gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Hierdoor wordt een opzegging alsnog goed verwerkt.

Wat doet Opzeggen.be met mijn gegevens?

Opzeggen.be gebruikt jouw gegevens alleen om de opzegbrief te generen en met jou te communiceren over de voortgang van je opzegging. Als je gebruik maakt van onze opzegservice, kunnen we je naderhand een bericht sturen om je te vragen een review te schrijven. Wij verwijderen je gegevens na 6 maanden standaard uit onze database.

Moet ik gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.be?

Nee, je bent niet verplicht om gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.be. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om enkel onze opzegbrief te downloaden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Nadat je de brief gedownload hebt, stuur je deze zelf op naar een goed doel. Je profiteert in dat geval niet van de service en garantie van Opzeggen.be.

Zo zegt u een contract op via domein

Wilt u uw contract opzeggen? Dat kunt u doen via Opzeggen.be. Als u uw abonnement opzegt via onze website, kost het u weinig tijd en moeite. Hieronder leest u hoe u Opzeggen.be in 6 stappen gebruikt.

Stap 1: Zoek de organisatie die u wilt opzeggen.

Een abonnement opzeggen via Opzeggen.be begint met het vinden van de juiste organisatie. Typ hiervoor de naam van de organisatie die U zoekt in het zoekveld op de Homepage. Verschijnt de naam op het scherm? Klik erop, en U wordt doorgestuurd naar de juiste pagina.

Stap 2: Vul uw gegevens in

Zodra U op de juiste pagina bent beland van de organisatie die U zoekt, vult U uw gegevens in het sjabloon aan de linkerkant in. Om uw contract op te kunnen zeggen, moet u de verplichte velden in de sjabloon invullen. Ten minste uw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen of niet?

Onder de velden met gegevens kunt u het vakje 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken. Als u deze optie kiest, zal Opzeggen.be in de opzeggingsbrief een verzoek opnemen om persoonlijke gegevens te verwijderen.

Stap 4: Kies een verzendmethode

Bij sommige organisaties kunt u alleen opzeggen via standaardverzending of een aangetekende brief, maar soms kunt u ook kiezen uit een van de twee opties. Kiest u voor een aangetekende brief? Dan profiteert u van de Opzeggen.be 100% opzeggarantie.

Stap 5: Onderteken uw opzegbrief

Nadat u de bovenstaande vier stappen hebt doorlopen, is uw opzegbrief klaar. Nu hoeft u hem alleen nog maar te ondertekenen. Klik hiervoor in het vakje met het blauwe potlood, onder "Hoogachtend". Er verschijnt dan een venster waarin u uw handtekening kunt zetten.

Stap 6: Verstuur uw opzegbrief

Gebruikt u Opzeggen.be verzendservice? Klik dan op 'Verstuur mijn opzegging' nadat u alle stappen hebt doorlopen. Als u de opzegbrief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool rechts onderaan de brief. U kunt uw opzegbrief dan gratis downloaden. Houd er in dat geval rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden van de brief. Bovendien profiteert u niet van onze 100% opzeggarantie als u geen gebruik maakt van onze service.

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

9

Een aanrader voor iedereen

Willy, Zemst

4-12-2023

10

Alles werd door hun geregeld

Edwin , HOUTVENNE

3-12-2023

9

Een aanrader voor iedereen

Willy, Zemst

4-12-2023

10

Alles werd door hun geregeld

Edwin , HOUTVENNE

3-12-2023

10

Mijn vraag was het zo simpel mogelijk op te lossen en is zo gebeurd.Top!!

Chris, Lebbeke

3-12-2023

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruiker

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doel
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & Tijdschrift

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden