9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Krant & Tijdschrift opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.be?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Een krant of tijdschrift opzeggen, hoe zit dat?

Klaar om afscheid te nemen van je krant- of tijdschriftabonnement? Met Opzeggen.be wordt het super eenvoudig! Wil je je abonnement opzeggen? Geen zorgen, wij regelen het moeiteloos voor jou.

Blader door ons aanbod en kies het tijdschrift of de krant die je wilt opzeggen. De meest opgezegde abonnementen hebben we al voor je op een rijtje gezet! Vul het opzegformulier in en voilà - jouw opzegging is al onderweg.

We gebruiken gecertificeerde e-mail of aangetekende post om jouw opzegging te versturen. Zo ben je zeker dat jouw opzegging goed is ontvangen. Gemakkelijk en betrouwbaar, nietwaar?

Het opzeggen van een abonnement op een krant of tijdschrift kan ingewikkeld zijn, maar wij nemen die zorg graag van je over. Waarom zou je jezelf door dit proces worstelen als wij het binnen 2 minuten voor je kunnen oplossen? Leun lekker achterover, pak een kopje koffie, en ontspan terwijl wij al het werk doen. Met onze 100% opzeggarantie ben je verzekerd van een zorgeloze opzegging. Geen stress, geen gedoe.

Tijd en energie besparen? Geen eindeloos gegraaf in 'hoe moet ik dit opzeggen', geen ingewikkelde stappen, en geen verrassingen. Alles wordt voor jou geregeld met slechts een paar klikken. Zo makkelijk kan het zijn!

Dus, ben je klaar om op een zorgeloze manier je abonnement op een krant of tijdschrift op te zeggen? Stap in de wereld van {[domain}} en ervaar het gemak van onze probleemloze opzegservice. Jij vraagt, wij draaien!

Op deze pagina

Meest opgezegde kranten en tijdschriften via Opzeggen.be
Beste opzegmoment voor een krant of tijdschrift
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift
Hoe kan ik een tijdschrift of krant opzeggen?

Meest opgezegde kranten en tijdschriften via Opzeggen.be

Via {domein}} worden maandelijks vele honderden abonnementen op kranten en tijdschriften opgezegd. Hieronder vind je alvast een overzicht van de meest opgezegde abonnementen.

Het Laatste Nieuws

Het Laatste Nieuws is een van de grootste en populairste dagbladen van België. Het wordt uitgegeven in het Nederlands en biedt uitgebreide berichtgeving over nationaal en internationaal nieuws, politiek, zaken, sport, entertainment en meer. Met een breed lezerspubliek biedt Het Laatste Nieuws een mix van brekend nieuws, onderzoeksjournalistiek, hoofdartikelen, opiniestukken en lifestyle-inhoud. De krant streeft ernaar haar lezers te voorzien van tijdige en betrouwbare informatie en hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen in België en de rest van de wereld.

Het Laatste Nieuws opzeggen →

Aftersales Magazine

De Standaard is een invloedrijke Vlaamse krant gericht op hoogopgeleide lezers. Met een dagelijkse oplage van ongeveer 60.000 exemplaren is De Standaard een betrouwbare bron van informatie, opinie en analyse over nationale en internationale zaken. Als je jouw abonnement op De Standaard wilt opzeggen, gebruik dan Opzeggen.be om eenvoudig de opzegbrief op te stellen en te versturen.

Aftersales Magazine opzeggen →

AutoWereld

AutoWereld is een populair automagazine dat informatie en bronnen verschaft over auto's en de auto-industrie. Het is een uitgebreide bron van informatie, analyses en artikelen over nieuwe automodellen, technologische vooruitgang, trends in de sector en andere relevante onderwerpen. AutoWereld biedt een website en gedrukte publicaties voor autoliefhebbers, kopers en professionals uit de industrie. Het bestrijkt een breed scala aan automerken en biedt waardevolle informatie om mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kopen, verkopen en onderhouden van auto's. Daarnaast kan AutoWereld advertenties aanbieden voor het kopen en verkopen van voertuigen, evenals andere gerelateerde diensten.

AutoWereld opzeggen →

Het Nieuwsblad

Het Nieuwsblad is een van de grootste dagbladen van België. De krant behandelt een breed scala aan actuele onderwerpen, waaronder lokaal, nationaal en internationaal nieuws, politiek, sport, entertainment en nog veel meer. Het Nieuwsblad staat bekend om zijn uitgebreide verslaggeving en diepgaande analyses en biedt zijn lezers actuele informatie en boeiende inhoud. De krant streeft ernaar haar publiek goed geïnformeerd en betrokken te houden door nieuws, reportages, opiniestukken en andere relevante inhoud te bieden op verschillende platforms, waaronder gedrukt en digitaal. Het Nieuwsblad wordt veel gelezen en gerespecteerd om zijn journalistieke integriteit en uitgebreide berichtgeving.

Het Nieuwsblad opzeggen →

Beste opzegmoment voor een krant of tijdschrift

Heb je een abonnement op een krant of tijdschrift, maar wil je hier graag onderuit? Dan vraag jij je mogelijk af wat het beste opzegmoment voor een krant of tijdschrift is. Dit hangt af van de status van je abonnement. Als je een abonnement hebt afgesloten naar aanleiding van een actie of aanbieding, heeft deze een bepaalde looptijd. Weet je nu al dat je het abonnement niet wilt verlengen? Zeg hem dan direct op. In dat geval wordt een abonnement met bepaalde looptijd namelijk niet omgezet in een abonnement met onbepaalde looptijd.

Wat is de opzegtermijn van kranten en tijdschriften?

Als je een abonnement voor bepaalde tijd hebt, zit je hier tot het einde van de looptijd aan vast. Wanneer het een abonnement voor een jaar betreft maar je deze na een maand al opzegt, geldt er een opzegtermijn van 11 maanden. Dan loopt het abonnement immers pas af. Wil je niet dat een abonnement met bepaalde looptijd verlengd wordt? Zeg hem dan altijd minimaal 1 maand voor het einde van het abonnement op.

Problemen bij het opzeggen

Ga je zelf een abonnement op kranten en tijdschriften opzeggen? Dan kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt. Zo blijft een krant of tijdschrift mogelijk geld van jouw rekening afschrijven terwijl je al wel een bevestiging van jouw opzegging hebt gekregen. In dat geval zou een automatische incasso ook moeten stoppen.

Benieuwd wat je kunt doen om dit probleem te verhelpen?

Hier lees je alles over automatische incasso’s en het opzeggen ervan. Het doorlopen van een automatische incasso na opzegging van een abonnement is niet het enige probleem waar je mee te maken kunt krijgen bij kranten en tijdschriften opzeggen. Zo kan het ook lange tijd duren voordat jouw opzegging verwerkt wordt. Het kan zelfs gebeuren dat een opzegging helemaal niet verwerkt wordt. Je verkleint de kans hierop door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.be.

Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift

Hoe werkt opzeggen van een krant of tijdschrift via Opzeggen.be?

Een blad of tijdschrift opzeggen via Opzeggen.be is een fluitje van een cent. Je vult jouw gegevens in, kiest of je een verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens op wilt nemen en ondertekent de brief. Opzeggen.be verstuurt vervolgens jouw opzegbrief.

Waarom zou ik een krant of tijdschrift opzeggen via Opzeggen.be?

Kranten en tijdschriften opzeggen via Opzeggen.be doe je vooral omdat je zelf amper tijd en moeite hoeft te besteden aan een opzegging. Wij versturen jouw opzegbrief namelijk naar een krant of tijdschrift, waardoor jij je hier niet druk om hoeft te maken.

Hoe voorkom ik problemen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Je voorkomt problemen bij het opzeggen van een krant of tijdschrift door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.be. Doordat wij weten welke informatie een krant of tijdschrift van jou nodig heeft, wordt er altijd een volledige opzegbrief verstuurd. Hierdoor kan jouw opzegging goed en snel verwerkt worden.

Hoe zit het met stilzwijgend verlengen van kranten en tijdschriften?

Een abonnement met beperkte looptijd op een krant of tijdschrift mag stilzwijgend verlengd worden als je deze niet minimaal 1 maand voor het einde van de looptijd opzegt. Abonnementen op kranten en tijdschriften mogen telkens met een periode van 3 maanden verlengd worden.

Wat doet Opzeggen.be met mijn gegevens?

Opzeggen.be slaat jouw gegevens op als je gebruik maakt van de opzegservice. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor je opzegging en dus niet gedeeld met derden. Gegevens van mensen die de opzegbrief alleen downloaden, worden dezelfde nacht nog van de servers verwijderd.

Wat is het wettelijk opzegtermijn van kranten en tijdschriften?

De wettelijke opzegtermijn van kranten en tijdschriften hangt af van de status van je abonnement. Een abonnement voor bepaalde tijd kun je voor het einde van de looptijd niet stopzetten. Abonnementen voor onbepaalde tijd kun je op ieder gewenst moment opzeggen, maar er geldt wel een wettelijke opzegtermijn van 1 maand.

Hoe kan ik een tijdschrift of krant opzeggen?

Wil je snel en makkelijk jouw abonnement opzeggen? Maak gebruik van de opzegservice van Opzeggen.be. Volg deze 6 eenvoudige stappen:

Stap 1: Zoek de titel

Begin met het vinden van de juiste organisatie. Typ de naam in het zoekveld op de homepage en klik op de juiste organisatie die verschijnt.

Stap 2: Vul ontbrekende gegevens in

Op de pagina van de gekozen organisatie vul je je gegevens in het sjabloon aan de linkerkant in, inclusief naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen?

Onder de gegevensvelden kun je 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken als je wilt dat Opzeggen.be dit verzoek opneemt in de opzegbrief.

Stap 4: Kies een verzendmethode

Bij sommige organisaties kun je kiezen tussen standaardverzending en een aangetekende brief. Kies je voor aangetekende brief? Profiteer dan van de 100% opzeggarantie van Opzeggen.be.

Stap 5: Onderteken de opzegbrief

Na het invullen is je opzegbrief klaar. Klik op het blauwe potlood onder "Hoogachtend" om je handtekening aan te passen. Let op: de handtekening die wij voor jou hebben geplaatst op basis van jouw naam, is eveneens rechtsgeldig.

Stap 6: Verstuur de opzegbrief

Ben je klaar met alle stappen? Gebruik dan de verzendservice van Opzeggen.be en klik op 'Verstuur mijn opzegging'. Als je de brief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool onderaan de brief. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden als je geen gebruik maakt van onze service en je niet profiteert van de 100% opzeggarantie.

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

9

Zeer goed, vlot afgehandeld.

Jean, Maaseik

12-5-2024

10

Goed gedaan.

Raoul, Emblem

7-5-2024

9

Zeer goed, vlot afgehandeld.

Jean, Maaseik

12-5-2024

10

Goed gedaan.

Raoul, Emblem

7-5-2024

10

Heb bericht gekregen van Life style fitness dat de uitschrijving goed is verlopen.

Julien, 3010 Leuven - Kessel-Lo

7-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruikers

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doel
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & Tijdschrift

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden