9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Fitness opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Moneytoring.com??

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Veel Belgishe hebben een fitness of sportschool abonnement. Soms loopt het werk- of familieleven in weg van sporten. Ben je nog steeds voor je abonnement aan het betalen terwijl je niet meer gaat? In dat geval is het logisch dat je denkt aan een fitness of sportschool abonnement opzeggen. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Op deze pagina lees je er alles over. Hierdoor weet je straks precies hoe je jouw fitness of sportschool abonnement op moet zeggen.

Op deze pagina

Meest opgezegde sportscholen en fitnessclubs via Opzeggen.be
Een abonnement bij een sportschool of fitnessclub opzeggen? Houd hier rekening mee!
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een abonnement bij een sportschool of fitnessclub
Zo beëindig je een lidmaatschap bij een sportschool of fitnessclub via Opzeggen.be

Meest opgezegde sportscholen en fitnessclubs via Opzeggen.be

L'annulation d'un abonnement à un centre de remise en forme peut être effectuée par l'intermédiaire de Opzeggen.be. Omdat veel mensen gebruikmaken van onze service, kunnen wij u vertellen welke sport- en remiseclubs het meest geliefd zijn. We hebben ze hieronder weergegeven.

Basic-Fit

Basic-Fit is de grootste sportwinkel in België. Het is mogelijk dat er een vestiging dicht bij u in de buurt is. In dat geval heeft u misschien een abonnement genomen. Bent u niet tevreden over Basic-Fit of wilt u niet meer? In dat geval kunt u uw abonnement opzeggen. C'est logique, car c'est un gaspillage de payer pour quelque chose que vous n'utilisez pratiquement pas. Opzeggen.be kan u helpen.

Basic-Fit opzeggen →

4-Fitness

4-Fitness is een keten van fitnesscentra in België. Met meerdere locaties in het land biedt 4-Fitness een scala aan faciliteiten en diensten voor personen die hun conditie en welzijn willen verbeteren. De centra bieden meestal ultramoderne fitnessapparatuur, groepsfitnesslessen, persoonlijke trainingssessies en soms extra voorzieningen zoals sauna's of zwembaden. 4-Fitness streeft ernaar een gastvrije en ondersteunende omgeving te creëren voor mensen van alle fitnessniveaus om hun gezondheids- en fitnessdoelen na te streven.

4-Fitness opzeggen →

Afterburnstudio

Afterburn Studio is een fitnessstudio die gespecialiseerd is in HIIT-workouts (High Intensity Interval Training). Deze workouts zijn ontworpen om zoveel mogelijk calorieën te verbranden en de algehele conditie te verbeteren. Afterburn Studio kan lessen of trainingen aanbieden die cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en op intervallen gebaseerde routines combineren. Het doel is om ook na de training calorieën te blijven verbranden, dankzij het metabolische "naverbrandingseffect". Dit type training is vaak intensief en kan een verscheidenheid aan apparatuur en oefeningen bevatten om deelnemers uit te dagen en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Afterburnstudio opzeggen →

Een abonnement bij een sportschool of fitnessclub opzeggen? Houd hier rekening mee!

Bij een fitness of sportschool abonnement opzeggen moet je rekening houden met een aantal zaken. Helaas zijn veel mensen zich hier niet bewust van. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan,vertellen wij je hier waar je rekening mee moet houden bij een sportschool of fitnessclub opzeggen.

Opzegtermijn

De opzegtermijn is een eerste ding om rekening mee te houden bij een fitness of sportschool abonnement opzeggen. Wanneer het een abonnement voor bepaalde tijd betreft, kun je deze pas opzeggen tegen het einde van de looptijd. Er geldt in dat geval een opzegtermijn van minimaal 1 maand. Dit is ook het geval bij een abonnement voor onbepaalde tijd.

Problemen bij het opzeggen van een sportschool of fitnessclub?

Een fitness of sportschool abonnement kan voor problemen zorgen. Heb je jouw opzegging al lange tijd geleden verstuurd, maar nog steeds geen bevestiging ontvangen? Dan loopt de automatische incasso mogelijk door. Dit is niet wenselijk, want je hebt niet voor niets jouw abonnement opgezegd. Je kunt in dat geval contact opnemen met de fitnessclub of sportschool in kwestie, maar dit kan ook problemen veroorzaken. Veel sportscholen en fitnessclubs zijn namelijk niet goed bereikbaar. Hierdoor kan het bovendien lange tijd duren voordat je eindelijk reactie of antwoord krijgt van een fitnessclub of sportschool.

Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een abonnement bij een sportschool of fitnessclub

Hoe kan ik mijn sportschool abonnement opzeggen?

Een sportschool abonnement kun je vaak online opzeggen. Bij de ene sportschool kan dit alleen via de website, terwijl je bij de andere sportschool ook op kan zeggen in de app. Daarnaast kun je jouw abonnement in een sportschool zelf opzeggen. Je kunt ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.be.

Hoe werkt het opzeggen van een sportschool of fitnessclub via Opzeggen.be?

Een fitness of sportschool abonnement opzeggen via Opzeggen.be is een fluitje van een cent. Selecteer de fitnessclub of sportschool die je op wilt zeggen en vul jouw gegevens in. Onderteken vervolgens de opzegbrief en wij versturen deze naar de fitnessclub of sportschool.

Waarom zou ik kiezen voor de opzegservice van Opzeggen.be als ik mijn sportschool abonnement wil beeïndigen?

Dankzij de opzegservice van Opzeggen.be heb je zelf weinig omkijken naar een fitness of sportschool abonnement opzeggen. Daarbij komt dat je profiteert van onze 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw fitness of sportschool abonnement wordt opgezegd.

Wat is de opzegtermijn bij sportscholen?

Sportscholen hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Bij abonnementen voor bepaalde tijd gaat deze opzegtermijn pas in nadat de abonnementsperiode verstreken is. Een abonnement voor onbepaalde tijd kun je op ieder moment opzeggen, maar ook dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand.

Mag ik mijn sportschool abonnement opzeggen bij een zwangerschap?

Dit hangt af van de sportschool waar je een abonnement hebt afgesloten. Bij de ene sportschool mag je jouw abonnement tijdelijk stopzetten bij een zwangerschap, maar dit kan niet bij iedere sportschool. Soms kun je jouw abonnement wel overdragen als je zwanger bent.

Mag een sportschool of fitnessclub een jaarcontract afsluiten?

Ja, bij de meeste sportscholen en fitnessclubs ga je een contract aan voor 1 jaar. Wanneer je een jaarabonnement afsluit, zit je hier ook 1 jaar aan vast. Opzeggen kan pas nadat de abonnementsperiode is afgelopen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe zit het met het opzeggen van een sportschool of fitness abonnement bij een verhuizing?

Vaak mag je een fitness of sportschool abonnement opzeggen als er binnen een straal van een x-aantal kilometers geen vestiging van de keten zit. Je moet je nieuwe adres aan kunnen tonen middels een kopie van de inschrijving bij de gemeente. Ook bij een verhuizing geldt doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen.

Zo beëindig je een lidmaatschap bij een sportschool of fitnessclub via Opzeggen.be

Wilt u uw contract opzeggen? Dat kunt u doen via Opzeggen.be. Als u uw abonnement opzegt via onze website, kost het u weinig tijd en moeite. Hieronder leest u hoe u Opzeggen.be in 6 stappen gebruikt.

Stap 1: Zoek de organisatie die u wilt opzeggen.

Een abonnement opzeggen via Opzeggen.be begint met het vinden van de juiste organisatie. Typ hiervoor de naam van de organisatie die U zoekt in het zoekveld op de Homepage. Verschijnt de naam op het scherm? Klik erop, en U wordt doorgestuurd naar de juiste pagina.

Stap 2: Vul uw gegevens in

Zodra U op de juiste pagina bent beland van de organisatie die U zoekt, vult U uw gegevens in het sjabloon aan de linkerkant in. Om uw contract op te kunnen zeggen, moet u de verplichte velden in de sjabloon invullen. Ten minste uw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen of niet?

Onder de velden met gegevens kunt u het vakje 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken. Als u deze optie kiest, zal Opzeggen.be in de opzeggingsbrief een verzoek opnemen om persoonlijke gegevens te verwijderen.

Stap 4: Kies een verzendmethode

Bij sommige organisaties kunt u alleen opzeggen via standaardverzending of een aangetekende brief, maar soms kunt u ook kiezen uit een van de twee opties. Kiest u voor een aangetekende brief? Dan profiteert u van de Opzeggen.be 100% opzeggarantie.

Stap 5: Onderteken uw opzegbrief

Nadat u de bovenstaande vier stappen hebt doorlopen, is uw opzegbrief klaar. Nu hoeft u hem alleen nog maar te ondertekenen. Klik hiervoor in het vakje met het blauwe potlood, onder "Hoogachtend". Er verschijnt dan een venster waarin u uw handtekening kunt zetten.

Stap 6: Verstuur uw opzegbrief

Gebruikt u Opzeggen.be verzendservice? Klik dan op 'Verstuur mijn opzegging' nadat u alle stappen hebt doorlopen. Als u de opzegbrief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool rechts onderaan de brief. U kunt uw opzegbrief dan gratis downloaden. Houd er in dat geval rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden van de brief. Bovendien profiteert u niet van onze 100% opzeggarantie als u geen gebruik maakt van onze service.

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Goed gedaan!!

Philippe, 9600 Ronse

7-12-2023

9

Een aanrader voor iedereen

Willy, Zemst

4-12-2023

10

Goed gedaan!!

Philippe, 9600 Ronse

7-12-2023

9

Een aanrader voor iedereen

Willy, Zemst

4-12-2023

10

Alles werd door hun geregeld

Edwin , HOUTVENNE

3-12-2023

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruiker

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doel
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & Tijdschrift

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden