9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Fitness opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.be?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Een fitnessabonnement opzeggen, hoe zit dat?

Klaar om afscheid te nemen van je fitnessabonnement? Met Opzeggen.be wordt het super eenvoudig! Wil je je fitnesslidmaatschap beëindigen? Geen zorgen, wij regelen alles moeiteloos voor jou.

Neem een kijkje in ons aanbod en selecteer de fitnessclub waarvan je je lidmaatschap wilt opzeggen. De meest opgezegde fitnessabonnementen staan al overzichtelijk voor je klaar! Vul het opzegformulier in en voilà - jouw opzegging is onderweg.

Wij maken gebruik van gecertificeerde e-mail of aangetekende post voor het versturen van jouw opzegging. Zo ben je er zeker van dat jouw opzegging correct is ontvangen. Gemakkelijk en betrouwbaar, toch?

Het opzeggen van een fitnessabonnement kan soms lastig zijn, maar daar zijn wij voor. Waarom zou je zelf door dit proces gaan als wij het binnen 2 minuten voor je kunnen regelen? Ga lekker achterover zitten, neem een kopje koffie, en relax terwijl wij het werk doen. Met onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat alles soepel verloopt. Geen stress, geen gedoe.

Tijd besparen en geen hoofdbrekens? Geen eindeloze zoektocht naar 'hoe zeg ik mijn abonnement op', geen ingewikkelde procedures, en geen onverwachte verrassingen. Alles wordt met slechts een paar klikken voor jou geregeld. Zo eenvoudig kan het zijn!

Dus, ben je klaar om op een zorgeloze manier je fitnessabonnement op te zeggen? Stap in de wereld van Opzeggen.be en ervaar het gemak van onze probleemloze opzegservice. Jij vraagt, wij draaien!

Op deze pagina

Meest opgezegde sportscholen en fitnessclubs via Opzeggen.be
Een abonnement bij een sportschool opzeggen? Houd hier rekening mee!
Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een abonnement bij een sportschool of fitnessclub
Zo beëindig je een lidmaatschap bij een sportschool of fitnessclub via Opzeggen.be

Meest opgezegde sportscholen en fitnessclubs via Opzeggen.be

Omdat veel consumenten gebruikmaken van onze opzegservice, kunnen wij precies vertellen welke sportclubs het meest opgezegd worden en bij welke clubs het lastig is om op te zeggen. Is het moeilijk om een abonnement op te zeggen? Niet via Opzeggen.be. Bij ons krijg je de garantie dat jouw opzegging correct zal worden verwerkt.

Hieronder alvast een overzicht van de meest opgezegde clubs.

Basic-Fit

Basic-Fit is de grootste fitnessketen in België en Nederland. Basic-Fit kent een zeer groot aantal zogenaamde 'slapende' leden. Ben jij ook al (heel) lang niet meer gaan trainen, maar heb je nog steeds een abonnement? Dan is het wellicht tijd om geld te besparen en het abonnement op te zeggen.

Basic-Fit opzeggen →

4-Fitness

4-Fitness is een keten van fitnesscentra in België. Met meerdere locaties in het land biedt 4-Fitness een scala aan faciliteiten en diensten voor personen die hun conditie en welzijn willen verbeteren. De centra bieden meestal moderne fitnessapparatuur, groepsfitnesslessen, persoonlijke trainingssessies en soms extra voorzieningen zoals sauna's of zwembaden.

4-Fitness opzeggen →

NRG Fitness

NRG Fitness heeft clubs op vele locaties. Leden zijn enthousiast over de club, maar opzeggen levert over het algemeen een minder prettig ervaring op. Vandaar dat wij in 2020 een procedure zijn gestart. De uitspraak van de rechtbank van Antwerpen laat geen onduidelijkheid bestaan over het opzeggen van het abonnement en sommeert NRG Fitness op straffe van een boete alle opzeggingen via opzeggen.be correct te verwerken.

NRG Fitness opzeggen →

Een abonnement bij een sportschool opzeggen? Houd hier rekening mee!

Bij een fitness of sportschool abonnement opzeggen moet je rekening houden met een aantal zaken. Helaas zijn veel mensen zich hier niet bewust van. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan,vertellen wij je hier waar je rekening mee moet houden bij een sportschool of fitnessclub opzeggen.

Opzegtermijn

De opzegtermijn is een eerste ding om rekening mee te houden bij een fitness of sportschool abonnement opzeggen. Wanneer het een abonnement voor bepaalde tijd betreft, kun je deze pas opzeggen tegen het einde van de looptijd. Er geldt in dat geval een opzegtermijn van minimaal 1 maand. Dit is ook het geval bij een abonnement voor onbepaalde tijd.

Problemen bij het opzeggen van een sportschool of fitnessclub?

Een fitness of sportschool abonnement kan voor problemen zorgen. Heb je jouw opzegging al lange tijd geleden verstuurd, maar nog steeds geen bevestiging ontvangen? Dan loopt de automatische incasso mogelijk door. Dit is niet wenselijk, want je hebt niet voor niets jouw abonnement opgezegd. Je kunt in dat geval contact opnemen met de fitnessclub of sportschool in kwestie, maar dit kan ook problemen veroorzaken. Veel sportscholen en fitnessclubs zijn namelijk niet goed bereikbaar. Hierdoor kan het bovendien lange tijd duren voordat je eindelijk reactie of antwoord krijgt van een fitnessclub of sportschool.

Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een abonnement bij een sportschool of fitnessclub

Hoe kan ik mijn sportschool abonnement opzeggen?

Een sportschool abonnement kun je vaak online opzeggen. Bij de ene sportschool kan dit alleen via de website, terwijl je bij de andere sportschool ook op kan zeggen in de app. Daarnaast kun je jouw abonnement in een sportschool zelf opzeggen. Je kunt ook gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.be.

Hoe werkt het opzeggen van een sportschool of fitnessclub via Opzeggen.be?

Een fitness of sportschool abonnement opzeggen via Opzeggen.be is een fluitje van een cent. Selecteer de fitnessclub of sportschool die je op wilt zeggen en vul jouw gegevens in. Onderteken vervolgens de opzegbrief en wij versturen deze naar de fitnessclub of sportschool.

Waarom zou ik kiezen voor de opzegservice van Opzeggen.be als ik mijn sportschool abonnement wil beeïndigen?

Dankzij de opzegservice van Opzeggen.be heb je zelf weinig omkijken naar een fitness of sportschool abonnement opzeggen. Daarbij komt dat je profiteert van onze 100% opzeggarantie. Hierdoor weet je zeker dat jouw fitness of sportschool abonnement wordt opgezegd.

Wat is de opzegtermijn bij sportscholen?

Sportscholen hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Bij abonnementen voor bepaalde tijd gaat deze opzegtermijn pas in nadat de abonnementsperiode verstreken is. Een abonnement voor onbepaalde tijd kun je op ieder moment opzeggen, maar ook dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand.

Mag ik mijn sportschool abonnement opzeggen bij een zwangerschap?

Dit hangt af van de sportschool waar je een abonnement hebt afgesloten. Bij de ene sportschool mag je jouw abonnement tijdelijk stopzetten bij een zwangerschap, maar dit kan niet bij iedere sportschool. Soms kun je jouw abonnement wel overdragen als je zwanger bent.

Mag een sportschool of fitnessclub een jaarcontract afsluiten?

Ja, bij de meeste sportscholen en fitnessclubs ga je een contract aan voor 1 jaar. Wanneer je een jaarabonnement afsluit, zit je hier ook 1 jaar aan vast. Opzeggen kan pas nadat de abonnementsperiode is afgelopen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Hoe zit het met het opzeggen van een sportschool of fitness abonnement bij een verhuizing?

Vaak mag je een fitness of sportschool abonnement opzeggen als er binnen een straal van een x-aantal kilometers geen vestiging van de keten zit. Je moet je nieuwe adres aan kunnen tonen middels een kopie van de inschrijving bij de gemeente. Ook bij een verhuizing geldt doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen.

Zo beëindig je een lidmaatschap bij een sportschool of fitnessclub via Opzeggen.be

Wil je snel en makkelijk jouw abonnement opzeggen? Maak dan gebruik van de opzegservice van Opzeggen.be. Volg deze 6 eenvoudige stappen:

Stap 1: Zoek de sportschool

Begin met het vinden van de juiste sportschool. Typ de naam in het zoekveld op de homepage en klik op de juiste organisatie die verschijnt.

Stap 2: Vul je gegevens in

Op de pagina van de gekozen organisatie vul je je gegevens in het sjabloon aan de linkerkant in, inclusief naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen?

Onder de gegevensvelden kun je 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken als je wilt dat Opzeggen.be dit verzoek opneemt in de opzegbrief.

Stap 4: Kies een verzendmethode

Bij sommige organisaties kun je kiezen tussen standaardverzending en een aangetekende brief. Kies je voor aangetekende brief? Profiteer dan van de 100% opzeggarantie van Opzeggen.be.

Stap 5: Onderteken je opzegbrief

Na het invullen is je opzegbrief klaar. Klik op het blauwe potlood onder "Hoogachtend" om je handtekening aan te passen. Let op: de handtekening die wij voor jou hebben geplaatst op basis van jouw naam, is eveneens rechtsgeldig.

Stap 6: Verstuur de opzegbrief

Ben je klaar met alle stappen? Gebruik dan de verzendservice van Opzeggen.be en klik op 'Verstuur mijn opzegging'. Als je de brief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool onderaan de brief. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden als je geen gebruik maakt van onze service en je niet profiteert van de 100% opzeggarantie.

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

9

Zeer goed, vlot afgehandeld.

Jean, Maaseik

12-5-2024

10

Goed gedaan.

Raoul, Emblem

7-5-2024

9

Zeer goed, vlot afgehandeld.

Jean, Maaseik

12-5-2024

10

Goed gedaan.

Raoul, Emblem

7-5-2024

10

Heb bericht gekregen van Life style fitness dat de uitschrijving goed is verlopen.

Julien, 3010 Leuven - Kessel-Lo

7-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruikers

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doel
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & Tijdschrift

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden