9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Loterij opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Moneytoring.com??

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


  Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op

  Speel je automatisch mee met één of meerdere Belgische loterijen? Dan heb je hier een abonnement op afgesloten. De loterij incasseert voor iedere trekking automatisch geld van jouw rekening, zodat je er zelf niet aan hoeft te denken om loten te kopen. Als je niet langer mee wilt spelen met een loterij, moet je zelf de betreffende loterij opzeggen. Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Bovendien weet niet iedereen hoe een loterij opzeggen werkt. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over een loterij opzeggen. Via Opzeggen.be kun je bovendien direct een loterij abonnement opzeggen.

  Op deze pagina

  Meest opgezegde Loterij via Opzeggen.be
  Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een loterij
  Zo annuleert u een contract via domein

  Meest opgezegde Loterij via Opzeggen.be

  Veel mensen die niet langer aan een loterij willen deelnemen, zeggen hun abonnement op via domein. Het opzeggen van een loterijabonnement is gemakkelijk dankzij onze website. Wilt u weten welke loterijen het vaakst via onze site worden opgezegd? We hebben ze hieronder opgesomd.

  Nationale Loterij

  De Nationale Loterij is de officiële loterijoperator in België. Ze werd opgericht in 1934 en is een openbare instelling die verantwoordelijk is voor het organiseren van verschillende loterij- en andere kansspelen. De Nationale Loterij opereert onder toezicht van de Belgische overheid en wordt gereguleerd door de Belgische Kansspelcommissie. De Nationale Loterij biedt een breed scala aan spelen, waaronder Lotto, EuroMillions, Joker, Keno en krasloten. De opbrengsten van deze spelen worden gebruikt om verschillende liefdadigheids-, sociale, culturele en sportieve initiatieven in België te steunen. De Nationale Loterij zet zich in om verantwoorde spelpraktijken te promoten en de transparantie en eerlijkheid van haar activiteiten te garanderen.

  Nationale Loterij opzeggen →

  Euromillions

  EuroMillions is een transnationaal loterijspel dat in verschillende Europese landen wordt gespeeld. Het werd gelanceerd in 2004 en is een van de grootste en populairste loterijspelen in Europa. Deelnemende landen zijn het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, België, Ierland, Luxemburg, Portugal en Zwitserland. Spelers kiezen getallen uit een pool en moeten een bepaald aantal getallen, waaronder de twee Lucky Star getallen, goed hebben om de jackpot te winnen. De jackpots van EuroMillions kunnen aanzienlijke bedragen bereiken en hebben in de loop der jaren veel grote winnaars opgeleverd. Naast de jackpot heeft EuroMillions verschillende prijsniveaus, die spelers verschillende kansen bieden om geldprijzen te winnen. De trekkingen vinden twee keer per week plaats en bieden spelers in de deelnemende landen spannende mogelijkheden om hun geluk te beproeven en hun leven te veranderen met een aanzienlijke loterijwinst.

  Euromillions opzeggen →

  Lotto

  Lotto is al vele jaren een van de grootste en bekendste loterijen in België. Veel mensen doen elke week mee in de hoop een mooie geldprijs te winnen. Maar wat als u besluit dat u niet langer mee wilt doen? U kunt uw abonnement op De Lotto opzeggen via domein. Dit bespaart u veel tijd en moeite, en u kunt er zeker van zijn dat uw opzegging correct wordt afgehandeld.

  Lotto opzeggen →

  Veelgestelde vragen bij het opzeggen van een loterij

  Het beste opzegtermijn bij een loterij

  Speel je mee met een loterij, maar overweeg je jouw lidmaatschap te beëindigen? Dan moet je de loterij opzeggen. Ondanks dat je veel loterijen tegenwoordig op ieder gewenst moment op kunt zeggen, vragen veel mensen zich af wat het beste moment is. Opzeggen.be raadt je aan om jouw abonnement (ruim) voor een automatisch incasso stop te zetten. De kans dat de incasso al verstuurd is, is dan het kleinst. In dat geval wordt er voor de eerstvolgende trekking mogelijk geen geld meer van jouw bankrekening afgeschreven. Dit gebeurt wel als de incasso al verstuurd is.

  Problemen bij het opzeggen

  Een loterij opzeggen lijkt misschien niet lastig, maar het kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Loterijen doen er namelijk alles aan om jou als klant te behouden. Dit kun je als vervelend ervaren. Mogelijk loop je zelfs wel tegen problemen bij het opzeggen aan. Hier zit je uiteraard niet op te wachten. Beëindig je jouw abonnement via Opzeggen.be. Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Bij ons zeg je jouw loterij abonnement op zonder dat je contact op hoeft te nemen met de loterij. Een loterij opzeggen is hierdoor een fluitje van een cent.

  Net een jackpot gevallen? Bye bye winkansen

  Wie meespeelt met een loterij hoopt er uiteraard vurig op om de jackpot te winnen. Helaas is deze kans bijzonder klein. Is de jackpot gevallen, maar niet op jouw lotnummer(s)? Dan hoop je misschien dat je de volgende keer meer geluk hebt. Toch kan het bij sommige loterijen behoorlijk lang duren voordat je weer wint nadat de jackpot is gevallen. In dat geval nemen jouw winkansen dus af. Dit gebeurt overigens niet bij iedere loterij, maar er zijn wel degelijk loterijen waarbij de winkansen lager zijn nadat de jackpot is gevallen.

  Wanneer kun je een loterij opzeggen?

  Dit verschilt per loterij. Sommige loterijen kun je op ieder gewenst moment opzeggen, maar dit geldt niet voor iedere loterij. Er zijn namelijk ook loterijen die werken met een opzegtermijn. Hier krijg je bijvoorbeeld mee te maken als je meespeelt naar aanleiding van een actie. In dat geval kun je een loterij vaak pas opzeggen nadat je een x-aantal trekkingen hebt meegespeeld.

  Hoe werkt opzeggen via Opzeggen.be?

  Een loterij opzeggen via Opzeggen.be is een fluitje van een cent. Je zoekt eerst de loterij die je op wilt zeggen, kiest de opzegdatum en vult jouw gegevens in. Je kunt een loterij bovendien verzoeken om jouw persoonsgegevens te verwijderen. Vervolgens kies je een verzendmethode en verstuurt Opzeggen.nl jouw opzegbrief.

  Zo annuleert u een contract via domein

  Wilt u uw contract opzeggen? Dat kunt u doen via Opzeggen.be. Als u uw abonnement opzegt via onze website, kost het u weinig tijd en moeite. Hieronder leest u hoe u Opzeggen.be in 6 stappen gebruikt.

  Stap 1: Zoek de organisatie die u wilt opzeggen.

  Een abonnement opzeggen via Opzeggen.be begint met het vinden van de juiste organisatie. Typ hiervoor de naam van de organisatie die U zoekt in het zoekveld op de Homepage. Verschijnt de naam op het scherm? Klik erop, en U wordt doorgestuurd naar de juiste pagina.

  Stap 2: Vul uw gegevens in

  Zodra U op de juiste pagina van de organisatie die U zoekt bent beland, vult U uw gegevens in de sjabloon aan de linkerkant in. Om uw contract op te kunnen zeggen, moet u de verplichte velden in de sjabloon invullen. Ten minste uw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

  Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen of niet?

  Onder de velden met gegevens kunt u het vakje 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken. Als u deze optie kiest, zal Opzeggen.be in de opzeggingsbrief een verzoek opnemen om persoonlijke gegevens te verwijderen.

  Stap 4: Kies een verzendmethode

  Bij sommige organisaties kunt u alleen opzeggen via standaardverzending of een aangetekende brief, maar soms kunt u ook kiezen uit een van de twee opties. Kiest u voor een aangetekende brief? Dan profiteert u van de Opzeggen.be 100% opzeggarantie.

  Stap 5: Onderteken uw opzegbrief

  Nadat u de bovenstaande vier stappen hebt doorlopen, is uw opzegbrief klaar. Nu hoeft u hem alleen nog maar te ondertekenen. Klik hiervoor in het vakje met het blauwe potlood, onder "Hoogachtend". Er verschijnt dan een venster waarin u uw handtekening kunt zetten.

  Stap 6: Verstuur uw opzegbrief

  Gebruikt u Opzeggen.be verzendservice? Klik dan op 'Verstuur mijn opzegging' nadat u alle stappen hebt doorlopen. Als u de opzegbrief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool rechts onderaan de brief. U kunt uw opzegbrief dan gratis downloaden. Houd er in dat geval rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden van de brief. Bovendien profiteert u niet van onze 100% opzeggarantie als u geen gebruik maakt van onze service.

  Dit is wat onze klanten over ons denken

  We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

  10

  Goed gedaan!!

  Philippe, 9600 Ronse

  7-12-2023

  9

  Een aanrader voor iedereen

  Willy, Zemst

  4-12-2023

  10

  Goed gedaan!!

  Philippe, 9600 Ronse

  7-12-2023

  9

  Een aanrader voor iedereen

  Willy, Zemst

  4-12-2023

  10

  Alles werd door hun geregeld

  Edwin , HOUTVENNE

  3-12-2023

  Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruiker

  Categorieën

  • Loterij
  • Goede doel
  • Verzekering
  • Fitness
  • Krant & Tijdschrift

  Direct online opzeggen

  welke organisatie zoek je?

  16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

  Direct online opzeggen

  welke organisatie zoek je?

  16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

  Direct online opzeggen

  welke organisatie zoek je?

  16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

  GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden