9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Loterij opzeggen

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Makkelijk en gegarandeerd opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

100% Opzeggarantie

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.be?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig


  Staat de organisatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

  Een loterijabonnement opzeggen, hoe zit dat?

  Klaar om te stoppen met automatisch meespelen in de loterij? Met Opzeggen.be is het zo gepiept! Wil je je loterijabonnement opzeggen? Geen zorgen, wij nemen het hele proces moeiteloos uit handen.

  Het is heel gemakkelijk om te vergeten dat je automatisch meespeelt met een loterij. Zo'n abonnement lijkt handig, omdat je geen loten meer in de winkel hoeft te kopen, maar het kan ook ongemerkt veel geld kosten. Juist omdat het zo makkelijk is, verdienen loterijen vaak meer aan deze abonnementen.

  Met onze service blader je eenvoudig door de verschillende loterijen waarvan je je abonnement wilt stopzetten. We hebben de meest opgezegde loterijabonnementen al voor je gesorteerd! Vul het opzegformulier in, en voilà - jouw opzegging is al onderweg.

  Wij gebruiken gecertificeerde e-mail of aangetekende post, zodat je zeker weet dat jouw opzegging is aangekomen. Eenvoudig en betrouwbaar, toch?

  Het opzeggen van een loterijabonnement kan ingewikkeld lijken, maar daar zijn wij voor. Waarom zou je zelf dit proces doorgaan als wij het binnen 2 minuten voor je kunnen afhandelen? Leun achterover, neem een kopje koffie, en relax terwijl wij al het werk doen. Met onze 100% opzeggarantie weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Geen stress, geen gedoe.

  Tijd en geld besparen? Geen eindeloos zoeken naar 'hoe zeg ik dit op', geen ingewikkelde procedures, en geen onverwachte kosten. Alles wordt geregeld met slechts een paar klikken. Zo makkelijk kan het zijn!

  Dus, ben je klaar om op een zorgeloze manier je loterijabonnement op te zeggen? Stap in de wereld van Opzeggen.be en ervaar het gemak van onze probleemloze opzegservice. Jij vraagt, wij draaien!

  Op deze pagina

  Meest opgezegde loterijen via Opzeggen.be
  Veelgestelde vragen over opzeggen van een loterij
  Zo annuleer je een loterij via Opzeggen.be

  Meest opgezegde loterijen via Opzeggen.be

  Veel mensen die niet langer aan een loterij willen deelnemen, zeggen hun abonnement op via Opzeggen.be. Het opzeggen van een loterij-abonnement is gemakkelijk dankzij onze opzegservice. Wil je weten welke loterijen het vaakst via onze site worden opgezegd? We hebben ze hieronder opgesomd.

  Nationale Loterij

  De Nationale Loterij is de officiële loterijoperator in België. Ze werd opgericht in 1934 en is een openbare instelling die verantwoordelijk is voor het organiseren van verschillende loterij- en andere kansspelen. De Nationale Loterij opereert onder toezicht van de Belgische overheid en wordt gereguleerd door de Belgische Kansspelcommissie. De Nationale Loterij biedt een breed scala aan spelen, waaronder Lotto, EuroMillions, Joker, Keno en krasloten. De opbrengsten van deze spelen worden gebruikt om verschillende liefdadigheids-, sociale, culturele en sportieve initiatieven in België te steunen. De Nationale Loterij zet zich in om verantwoorde spelpraktijken te promoten en de transparantie en eerlijkheid van haar activiteiten te garanderen.

  Nationale Loterij opzeggen →

  Euromillions

  EuroMillions is een loterijspel dat in verschillende Europese landen wordt gespeeld. Het werd gelanceerd in 2004 en is een van de grootste en populairste loterijspelen in Europa. Deelnemende landen zijn het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, België, Ierland, Luxemburg, Portugal en Zwitserland. Spelers kiezen getallen uit een pool en moeten een bepaald aantal getallen, waaronder de twee Lucky Star getallen, goed hebben om de jackpot te winnen. De jackpots van EuroMillions kunnen aanzienlijke bedragen bereiken en hebben in de loop der jaren veel grote winnaars opgeleverd. Naast de jackpot heeft EuroMillions verschillende prijsniveaus, die spelers verschillende kansen bieden om geldprijzen te winnen. De trekkingen vinden twee keer per week plaats en bieden spelers in de deelnemende landen spannende mogelijkheden om hun geluk te beproeven en hun leven te veranderen met een aanzienlijke loterijwinst.

  Euromillions opzeggen →

  Lotto

  Lotto is al vele jaren een van de grootste en bekendste loterijen in België. Veel mensen doen elke week mee in de hoop een mooie geldprijs te winnen. Maar wat als je besluit niet langer mee te doen? Je kunt jouw abonnement bij Lotto dan eenvoudig opzeggen via domein. Dit bespaart veel tijd en moeite, en je kunt er zeker van zijn dat jouw opzegging correct wordt afgehandeld.

  Lotto opzeggen →

  Veelgestelde vragen over opzeggen van een loterij

  Wat is de opzegtermijn bij een loterij

  Speel je mee met een loterij, maar overweeg je jouw lidmaatschap te beëindigen? Dan moet je de loterij opzeggen. Ondanks dat je veel loterijen tegenwoordig op ieder gewenst moment op kunt zeggen, vragen veel mensen zich af wat het beste moment is. Opzeggen.be raadt je aan om jouw abonnement (ruim) voor een automatisch incasso stop te zetten. De kans dat de incasso al verstuurd is, is dan het kleinst. In dat geval wordt er voor de eerstvolgende trekking mogelijk geen geld meer van jouw bankrekening afgeschreven. Dit gebeurt wel als de incasso al verstuurd is.

  Problemen bij het opzeggen

  Een loterij opzeggen lijkt misschien niet lastig, maar het kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Loterijen doen er namelijk alles aan om jou als klant te behouden. Dit kun je als vervelend ervaren. Mogelijk loop je zelfs wel tegen problemen bij het opzeggen aan. Hier zit je uiteraard niet op te wachten. Beëindig je jouw abonnement via Opzeggen.be. Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Bij ons zeg je jouw loterij abonnement op zonder dat je contact op hoeft te nemen met de loterij. Een loterij opzeggen is hierdoor een fluitje van een cent.

  Net een jackpot gevallen? Bye bye winkansen

  Wie meespeelt met een loterij hoopt er uiteraard vurig op om de jackpot te winnen. Helaas is deze kans bijzonder klein. Is de jackpot gevallen, maar niet op jouw lotnummer(s)? Dan hoop je misschien dat je de volgende keer meer geluk hebt. Toch kan het bij sommige loterijen behoorlijk lang duren voordat je weer wint nadat de jackpot is gevallen. In dat geval nemen jouw winkansen dus af. Dit gebeurt overigens niet bij iedere loterij, maar er zijn wel degelijk loterijen waarbij de winkansen lager zijn nadat de jackpot is gevallen.

  Wanneer kun je een loterij opzeggen?

  Dit verschilt per loterij. Sommige loterijen kun je op ieder gewenst moment opzeggen, maar dit geldt niet voor iedere loterij. Er zijn namelijk ook loterijen die werken met een opzegtermijn. Hier krijg je bijvoorbeeld mee te maken als je meespeelt naar aanleiding van een actie. In dat geval kun je een loterij vaak pas opzeggen nadat je een x-aantal trekkingen hebt meegespeeld.

  Hoe werkt opzeggen via Opzeggen.be?

  Een loterij opzeggen via Opzeggen.be is een fluitje van een cent. Je zoekt eerst de loterij die je op wilt zeggen, kiest de opzegdatum en vult jouw gegevens in. Je kunt een loterij bovendien verzoeken om jouw persoonsgegevens te verwijderen. Vervolgens kies je een verzendmethode en verstuurt Opzeggen.be jouw opzegbrief.

  Zo annuleer je een loterij via Opzeggen.be

  Wil je snel en makkelijk jouw loterijdeelname opzeggen? Maak gebruik van de opzegservice van Opzeggen.be. Volg deze 6 eenvoudige stappen:

  Stap 1: Zoek de loterij

  Begin met het vinden van de juiste organisatie. Typ de naam in het zoekveld op de homepage en klik op de juiste organisatie die verschijnt.

  Stap 2: Vul je gegevens in

  Op de pagina van de gekozen organisatie vul je je gegevens in het sjabloon aan de linkerkant in, inclusief naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres.

  Stap 3: Persoonlijke gegevens verwijderen?

  Onder de gegevensvelden kun je 'Mijn persoonlijke gegevens verwijderen' aanvinken als je wilt dat Opzeggen.be dit verzoek opneemt in de opzegbrief.

  Stap 4: Kies een verzendmethode

  Bij sommige organisaties kun je kiezen tussen standaardverzending en een aangetekende brief. Kies je voor aangetekende brief? Profiteer dan van de 100% opzeggarantie van Opzeggen.be.

  Stap 5: Onderteken je opzegbrief

  Na het invullen is je opzegbrief klaar. Klik op het blauwe potlood onder "Hoogachtend" om je handtekening aan te passen. Let op: de handtekening die wij voor jou hebben geplaatst op basis van jouw naam, is eveneens rechtsgeldig.

  Stap 6: Verstuur de opzegbrief

  Ben je klaar met alle stappen? Gebruik dan de verzendservice van Opzeggen.be en klik op 'Verstuur mijn opzegging'. Als je de brief zelf wilt versturen, klik dan op het downloadsymbool onderaan de brief. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het verzenden als je geen gebruik maakt van onze service en je niet profiteert van de 100% opzeggarantie.

  Dit is wat onze klanten over ons denken

  We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

  9

  Zeer goed, vlot afgehandeld.

  Jean, Maaseik

  12-5-2024

  10

  Goed gedaan.

  Raoul, Emblem

  7-5-2024

  9

  Zeer goed, vlot afgehandeld.

  Jean, Maaseik

  12-5-2024

  10

  Goed gedaan.

  Raoul, Emblem

  7-5-2024

  10

  Heb bericht gekregen van Life style fitness dat de uitschrijving goed is verlopen.

  Julien, 3010 Leuven - Kessel-Lo

  7-5-2024

  Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruikers

  Categorieën

  • Loterij
  • Goede doel
  • Verzekering
  • Fitness
  • Krant & Tijdschrift

  Direct online opzeggen

  welke organisatie zoek je?

  16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

  Direct online opzeggen

  welke organisatie zoek je?

  16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

  Direct online opzeggen

  welke organisatie zoek je?

  16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

  GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden