9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Test Aankoop opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Test Aankoop

BE_NL.jpg
Aankopp direct regelen

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen€ 13,95

Inclusief track & trace code om de zending te volgen.

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7165 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Moneytoring.com??

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  735 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Goed gedaan!!

Philippe, 9600 Ronse

7-12-2023

9

Een aanrader voor iedereen

Willy, Zemst

4-12-2023

10

Goed gedaan!!

Philippe, 9600 Ronse

7-12-2023

9

Een aanrader voor iedereen

Willy, Zemst

4-12-2023

10

Alles werd door hun geregeld

Edwin , HOUTVENNE

3-12-2023

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze gebruiker

Op deze pagina

Test Aankoop abonnement opzeggen
Gratis opzegbrief Test Aankoop
Online opzegservice
Aangetekende opzegbrief
Jouw persoonsgegevens en privacy
Opzeggarantie
Test Aankoop proefabonnement opzeggen
Test Aankoop domiciliëring blokkeren
Algemene Voorwaarden Test Aankoop
Is Opzeggen.be betrouwbaar?

Test Aankoop abonnement opzeggen

Wil jij je Test Aankoop abonnement opzeggen? Dan ben je bij Opzeggen.be aan het juiste adres! Je Test Aankoop domiciliëring stopzetten kan makkelijker dan je denkt! Wat de reden dan ook mag zijn, hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je Test Aankoop abonnement stop te zetten.

Gratis opzegbrief Test Aankoop

Omdat Test Aankoop heel erg blij is met jouw maandelijkse incasso, maken ze het opzeggen van jouw abonnement niet makkelijk. Daarom biedt Opzeggen.be jou als consument de mogelijkheid om een gratis opzegbrief op te stellen, zonder gedoe. Deze kan je gratis downloaden – zonder registratie. Het adres van Test Aankoop hebben wij al voor je ingevuld. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is je gegevens invullen en je brief per post versturen. Als alles goed verlopen is, ontvang je een bevestiging van Opzeggen.be. Zo kan jij eenvoudig zelf je Test Aankoop incasso stopzetten.

Online opzegservice

Geen tijd om je opzegbrief zelf te versturen? Je Test Aankoop abonnement opzeggen kan ook makkelijker. Laat het opzeggen aan ons over! Voor slechts €5,99 kan jij je Test Aankoop opzegbrief laten versturen. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging van verzending én een kopie van je opzegbrief. Je ontvangt ook een bevestiging als jouw Test Aankoop uitschrijving gelukt is. Makkelijker dan dit wordt het niet!

Aangetekende opzegbrief

Maar hoe weet je zeker dat je uitschrijving gelukt is? Geen probleem, daar hebben wij bij Opzeggen.be ook een oplossing voor bedacht. Je kan ook, als je gebruik maakt van onze online opzegservice, jouw opzegbrief aangetekend laten versturen. Bij bpost kan je je brief aangetekend versturen voor €8,75. Maar laat je niet vangen! Wij versturen jouw aangetekende opzegbrief goedkoper: voor slechts €7,99. Je ontvangt ook een Track en Trace code waarmee je je opzegbrief kunt volgen. Zo kan je op elk moment de status van jouw opzegbrief checken. Wij raden deze optie ten zeerste aan, zo ben je zeker dat Test Aankoop jouw opzegbrief ontvangen heeft.

Jouw persoonsgegevens en privacy

Bij Opzeggen.be zetten wij alles op het spel om jouw rechten als consument te beschermen. Het gebeurt wel vaker dat Test Aankoop contact met je opneemt of reclame stuurt, zelfs nadat je al hebt opgezegd. Gelukkig kan je soortgelijke situaties voorkomen wanneer je opzegt met Opzeggen.be. Je kan ervoor kiezen om al jouw persoonlijke data te laten wissen. Na het invullen van je gegevens, vink je de optie ‘Verwijder direct ook mijn persoonsgegevens’ aan. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geeft je, als consument, het recht op inzage van je persoonsgegevens. Onder Europese Wetgeving is Test Aankoop dan verplicht om al je persoonlijke data te verwijderen. Zo ben je voor eens en voor altijd van Test Aankoop af. Je gegevens worden enkel voor je opzegging gebruikt, en worden nadien automatisch verwijderd. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld, ook niet met Test Aankoop.

Opzeggarantie

De service van Opzeggen.be is betrouwbaar. Als er iets misloopt bij het opzeggen, dan lossen onze juristen het voor je op. Wij zetten alles op alles om onze 100% opzeggarantie te waarborgen. Daarom is Opzeggen.be dé online opzegservice bij uitstek om je Test Aankoop abonnement op te zeggen.

Test Aankoop proefabonnement opzeggen

Je kan onze service ook gebruiken indien je je Test Aankoop proefabonnement wilt opzeggen. Het lijkt allemaal heel aanlokkelijk: betaal slechts €2 voor 2 maanden. Maar laat je niet vangen! Test Aankoop beschouwt elke begonnen maand als een volledige maand. Je kan je proefabonnement beëindigen, maar ten laatste vijftien werkdagen vóór:

 • het einde van de proefperiode, of
 • elke maandelijkse vervaldag van je proefabonnement.

Test Aankoop domiciliëring blokkeren

Sinds de invoering van de Europese SEPA-regelgeving in 2014 worden automatische incasso’s niet meer door de bank, maar door de schuldeiser beheerd. Je kan je domiciliëringen dus niet langer beëindigen via uw bank. Het blokkeren van domiciliëringen kan wel nog, maar dan ontvangt u hoogstwaarschijnlijk een geldboete voor het niet naleven van de contractovereenkomst. De beste manier om je SEPA-domiciliëring stop te zetten, is dus nog steeds door middel van een aangetekende brief. Slecht nieuws voor de consument, want Test Aankoop maakt het opzeggen van abonnementen vaak moeilijker dan het eigenlijk is. Meestal is het een langdradig en ingewikkeld proces, en voor velen ook een goed excuus voor uitstel. Ons advies? Geef het uit handen en geniet van het gebruiksgemak van onze service!

Algemene Voorwaarden Test Aankoop

Het is verstandig om de algemene voorwaarden (AV) van Test Aankoop even te lezen voordat je een abonnement afsluit.. Je kan je Test Aankoop abonnement op elk moment opzeggen. Hou wel rekening met de opzegtermijn van één kalendermaand die Test Aankoop hanteert. In andere woorden, zodra jouw opzegbrief bij de abonnementendienst wordt ontvangen, wordt je Test Aankoop abonnement één maand later automatisch opgezegd. Zodra je bent uitgeschreven, wordt er dus geen geld meer van jouw rekening afgeschreven. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Is Opzeggen.be betrouwbaar?

Uiteraard bieden wij al onze klanten een betrouwbare service aan. Ben je benieuwd naar wat andere klanten van onze service vonden? Hieronder lees je enkele reviews van klanten die onlangs bij Opzeggen.be hun Test Aankoop abonnement hebben opgezegd.

Laure uit Veurne - "“Problemen gehad met de bevestiging van Test Aankoop (zoals verwacht), maar jullie hebben meteen actie genomen... binnen een paar uur was het opgelost en nu ben ik eindelijk van mijn abonnement af! Oef!"

Gabrielle uit Westerlo - “Alles verliep goed. Ik heb gekozen om mijn brief aangetekend te laten versturen, omdat ik in het verleden al problemen heb gehad met de klantendienst van Test Aankoop. Ik kon toen heel makkelijk alles opvolgen via de Track en Trace code die ik van jullie heb gekregen. Zo wist ik ook precies wanneer mijn Test Aankoop abonnement werd stopgezet. Ik heb verder geen enkel probleem gehad, en alles is heel snel en correct verlopen. Ik kan het iedereen aanraden om op te zeggen bij Opzeggen.be!”

Henri uit Boom - "Het opzeggen is heel vlot verlopen. Donderdag heb ik mijn brief verstuurd, vrijdag was hij al onderweg. Nu nog wachten op een bevestiging van Test Aankoop zelf.”

Telefoonnummer Test Aankoop

Je kunt Test Aankoop bereiken via het telefoonnummer 02 542 32 00.

Adres Test Aankoop

Test Aankoop

Hollandstraat 13

1060 Brussel

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doel
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & Tijdschrift

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

welke organisatie zoek je?

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden