★★★★★
9.2 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Vivium nv telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Vivium nv

Je kunt Vivium nv bereiken via het telefoonnummer 32 2 738 97 11c.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Vivium nv

Vivium nv
Koningsstraat 153
1210 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Vivium nv contactinformatie

Telefoonnummer Vivium nv

Zoek je het telefoonnummer van Vivium nv? Je kunt Vivium nv bereiken via het telefoonnummer 32 2 738 97 11c. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Vivium nv

Adresgegevens Vivium nv:
Vivium nv
Koningsstraat 153
1210 Brussel

Klantenservice Vivium nv

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Vivium nv. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Vivium nv. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Vivium nv

Zelf je opzegging bij Vivium nv regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Vivium nv. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Vivium nv regelt.


Vivium nv opzeggen