★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Voorbeeld Opzegbrief

Wij maken voor jou een persoonlijke opzegbrief, helemaal gratis

Voorbeeld opzegbrief

Veel opzeggers zoeken op Internet naar een voorbeeld opzegbrief. Vandaar dat we bij opzeggen.be naast specifieke opzegbrieven voor meer dan 870 organisaties, ook een algemene voorbeeld opzegbrief bieden.

Voorbeeld brief opstellen

We hebben de opmaak van de brief al voor je geregeld. Om deze te gebruiken bij je opzegging, kun je de ontbrekende gegevens toevoegen. Je zult zien dat de brief automatisch wordt aangepast als je gegevens invoert.

Opzegbrief verzenden

Heb je de opzegbrief af? Dan kun je de brief downloaden en vervolgens versturen naar de betreffende organisatie. Vergeet niet je handtekening te zetten! Als je de opzegbrief nog wilt aanpassen, download de brief dan als 'Word'. Je kunt de voorbeeld brief in je tekstverwerker verder aanpassen.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis? Of wil je de opzegging direct online regelen? Opzeggen.be biedt voor veel organisaties een verzendservice. Je opzegbrief wordt verstuurd per fax of per post. Voor een aantal organisaties bieden we ook de mogelijkheid om je opzegbrief per aangetekende post door ons te laten versturen.

Tevreden? Zegt het voort!

Ben je tevreden over de geboden diensten op opzeggen.be? Like ons op Facebook en laat al je vrienden profiteren van de gratis opzegbrieven op opzeggen.be. Wil je ons feedback geven? Gebruik daarvoor ons feedback formulier.

Jouw voorbeeld opzegbrief is zo gemaakt

16.561 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.427.560 opzeggingen in totaal

back