★★★★★
9.2 op basis van 3925 beoordelingen Kiyoh

Securex telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Securex

Je kunt Securex bereiken via het telefoonnummer 32 2 729 92 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Securex

Securex
Tervurenlaan 43
1040 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3925 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Securex contactinformatie

Telefoonnummer Securex

Zoek je het telefoonnummer van Securex? Je kunt Securex bereiken via het telefoonnummer 32 2 729 92 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Securex

Adresgegevens Securex:
Securex
Tervurenlaan 43
1040 Brussel

Klantenservice Securex

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Securex. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Securex. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Securex

Wil je weten welke contactopties Securex allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.be, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Securex.


Securex opzeggen