★★★★★
9.2 op basis van 3925 beoordelingen Kiyoh

LAR nv telefoonnummer en adres

Telefoonnummer LAR nv

Je kunt LAR nv bereiken via het telefoonnummer 32 2 519 65 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres LAR nv

LAR nv
Troonstraat 1
1000 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3925 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

LAR nv contactinformatie

Telefoonnummer LAR nv

Zoek je het telefoonnummer van LAR nv? Je kunt LAR nv bereiken via het telefoonnummer 32 2 519 65 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres LAR nv

Ben je op zoek naar het adres van LAR nv?
LAR nv
Troonstraat 1
1000 Brussel

Klantenservice LAR nv

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van LAR nv. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van LAR nv. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact LAR nv

Zelf je opzegging bij LAR nv regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met LAR nv. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met LAR nv regelt.


LAR nv opzeggen