★★★★★
9.2 op basis van 5444 beoordelingen Kiyoh

Corona Direct telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Corona Direct

Je kunt Corona Direct bereiken via het telefoonnummer 02 244 23 23.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Corona Direct

Corona Direct
Place Charles Rogier 11
1210 Bruxelles


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5444 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Corona Direct contactinformatie

Telefoonnummer Corona Direct

Zoek je het telefoonnummer van Corona Direct? Je kunt Corona Direct bereiken via het telefoonnummer 02 244 23 23. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Corona Direct

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Corona Direct:
Corona Direct
Place Charles Rogier 11
1210 Bruxelles

Klantenservice Corona Direct

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Corona Direct. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Corona Direct. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Corona Direct

Opzeggen bij Corona Direct kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Corona Direct. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Corona Direct opzeggen