★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Argenta telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Argenta

Je kunt Argenta bereiken via het telefoonnummer 03 285 51 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Argenta

Argenta
Belgelei 49-53
2018 Antwerpen


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Argenta contactinformatie

Telefoonnummer Argenta

Zoek je het telefoonnummer van Argenta? Je kunt Argenta bereiken via het telefoonnummer 03 285 51 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Argenta

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Argenta:
Argenta
Belgelei 49-53
2018 Antwerpen

Klantenservice Argenta

Zoals elke organisatie biedt ook Argenta een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Argenta

Opzeggen bij Argenta kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Argenta. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Argenta opzeggen