★★★★★
9.2 op basis van 4485 beoordelingen Kiyoh

WWF telefoonnummer en adres

Telefoonnummer WWF

Je kunt WWF bereiken via het telefoonnummer 02 340 09 20.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres WWF

WWF
Emile Jacqmainlaan 90
1000 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4485 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

WWF contactinformatie

Telefoonnummer WWF

Zoek je het telefoonnummer van WWF? Je kunt WWF bereiken via het telefoonnummer 02 340 09 20. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres WWF

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij WWF:
WWF
Emile Jacqmainlaan 90
1000 Brussel

Klantenservice WWF

Wil je de klantenservice van WWF benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij WWF.

Contact WWF

Opzeggen bij WWF kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met WWF. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


WWF opzeggen