★★★★★
9.2 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

GAIA telefoonnummer en adres

Telefoonnummer GAIA

Je kunt GAIA bereiken via het telefoonnummer 02/245.29.50.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres GAIA

GAIA
Ravensteingalerij 27
1000 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

GAIA contactinformatie

Telefoonnummer GAIA

Zoek je het telefoonnummer van GAIA? Je kunt GAIA bereiken via het telefoonnummer 02/245.29.50. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres GAIA

Adresgegevens GAIA:
GAIA
Ravensteingalerij 27
1000 Brussel

Klantenservice GAIA

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van GAIA. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van GAIA. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact GAIA

Wil je weten welke contactopties GAIA allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.be, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij GAIA.


GAIA opzeggen