★★★★★
9.1 op basis van 7002 beoordelingen Kiyoh

WM Fitness opzeggen

Zeg hier direct WM Fitness op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7002 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

WM Fitness opzeggen werkt als volgt

WM Fitness opzeggen

Wil je WM Fitness opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van WM Fitness per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat WM Fitness je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van WM Fitness? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag WM Fitness je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van WM Fitness? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde fitness clubs


Andere fitness clubs


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer WM Fitness

Je kunt WM Fitness bereiken via het telefoonnummer 03/899.35.48.

Adres WM Fitness

WM Fitness
Woestijnstraat 21
2880 Bornem