★★★★★
9.1 op basis van 7012 beoordelingen Kiyoh

Fitness Club Martin'Spa opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7012 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Fitness Club Martin'Spa opzeggen werkt als volgt

Fitness Club Martin'Spa opzeggen

Wil je het Fitness Club Martin'Spa opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Fitness Club Martin'Spa per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Fitness Club Martin'Spa je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Fitness Club Martin'Spa? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Fitness Club Martin'Spa je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Fitness Club Martin'Spa? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde fitness clubs


Andere fitness clubs


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Fitness Club Martin'Spa

Je kunt Fitness Club Martin'Spa bereiken via het telefoonnummer 32 2 655 74 66.

Adres Fitness Club Martin'Spa

Fitness Club Martin'Spa
Avenue du Lac 87
1332 Genval