★★★★★
9.2 op basis van 3896 beoordelingen Kiyoh

Body Fit telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Body Fit

Je kunt Body Fit bereiken via het telefoonnummer 014 42 54 52.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Body Fit

Body Fit
Brugstraat 59
2300 Turnhout


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3896 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Body Fit contactinformatie

Telefoonnummer Body Fit

Zoek je het telefoonnummer van Body Fit? Je kunt Body Fit bereiken via het telefoonnummer 014 42 54 52. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Body Fit

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Body Fit:
Body Fit
Brugstraat 59
2300 Turnhout

Klantenservice Body Fit

Zoals elke organisatie biedt ook Body Fit een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Body Fit

Opzeggen bij Body Fit kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Body Fit. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Body Fit opzeggen