★★★★★
9.2 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Assuritie telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Assuritie

Je kunt Assuritie bereiken via het telefoonnummer 011/22 77 18.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Assuritie

Assuritie
Genkersteenweg 304
3500 Hasselt


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Assuritie contactinformatie

Telefoonnummer Assuritie

Zoek je het telefoonnummer van Assuritie? Je kunt Assuritie bereiken via het telefoonnummer 011/22 77 18. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Assuritie

Ben je op zoek naar het adres van Assuritie?
Assuritie
Genkersteenweg 304
3500 Hasselt

Klantenservice Assuritie

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Assuritie. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Assuritie. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Assuritie

Assuritie kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Assuritie opzeggen