★★★★★
9.2 op basis van 3019 beoordelingen Kiyoh

Keno telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Keno

Je kunt Keno bereiken via het telefoonnummer 02 238 45 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Keno

Keno
Belliardstraat 25-33
1040 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3019 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Keno contactinformatie

Telefoonnummer Keno

Zoek je het telefoonnummer van Keno? Je kunt Keno bereiken via het telefoonnummer 02 238 45 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Keno

Ben je op zoek naar het adres van Keno?
Keno
Belliardstraat 25-33
1040 Brussel

Klantenservice Keno

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Keno. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Keno. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Keno

Opzeggen bij Keno kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Keno. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Keno opzeggen