★★★★★
9.1 op basis van 7019 beoordelingen Kiyoh

Knack opzeggen

Zeg hier direct Knack op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7019 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Knack opzeggen werkt als volgt

Knack abonnement opzeggen.

Heb je geen behoefte meer aan je abonnement bij Knack? Dan is het waarschijnlijk tijd om je abonnement op te zeggen. Op de website van Knack is het moeilijk om informatie over de opzegging van je abonnement te vinden, daarom hebben wij dit hier wat makkelijker voor je uitgelegd.

Je kunt Knack pas opzeggen (zonder opzegkosten) na de eerste contractuele periode. Je hebt dan de keuze om het abonnement per direct op te zeggen, of te wachten tot het einde van de abonnementsperiode (deze kan maandelijks of trimestrieel zijn).

De makkelijkste manier om Knack op te zeggen is via brief of via telefoon. Deze opties worden hieronder verder uitgelegd.

Gratis opzegbrief.

Bovenaan deze pagina kun je onze gratis opzegbrief vinden. Je hoeft alleen maar je persoonlijke informatie in te vullen, en dan kun je de opzegbrief gratis downloaden en zelf versturen. Wij vinden het belangrijk dat jouw privacy door bedrijven zoals Knack wordt gerespecteerd, daarom heb je de optie om het vakje “Verwijder direct ook mijn persoonsgegevens” aan te vinken. Door dit vakje aan te klikken moet Knack al jouw persoonsgegevens verwijderen. Dit betekent dat zij jou na je opzegging niet meer kunnen contacteren of reclame kunnen sturen.

Onze verzendservice.

Heb je geen envelop of postzegel in huis? Of heb je geen tijd om de brief zelf te versturen? Geen probleem! Door het gebruik van onze verzendservice regelen wij de hele opzegging voor jou. Je hoeft alleen je naam, adres, postcode, woonplaats en emailadres in te vullen, en dan regelen wij de rest!

Nadat jij je persoonsgegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging van je opzegging en een kopie van de opzegbrief die wij naar Knack zullen versturen.

Opzeggen via telefoon.

De laatste optie om je abonnement bij Knack op te zeggen is door contact op te nemen met Knack’s klantenservice. Opzeggen via telefoon is vaak minder makkelijk dan via brief, aangezien Knack’s medewerkers waarschijnlijk zullen proberen om jou als klant te behouden door je aanbiedingen op je abonnement te geven. Hiernaast is er meestal een wachtrij bij de klantenservice. Als je alsnog wilt proberen je abonnement bij Knack via telefoon op te zeggen, gebruik dan het volgende telefoon nummer:

Knack klantenservice: 078 35 33 13

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & Tijdschrift

Telefoonnummer Knack

Je kunt Knack bereiken via het telefoonnummer 078 35 33 13.

Adres Knack

Knack
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare