★★★★★
9.2 op basis van 6781 beoordelingen Kiyoh

De Apotheker opzeggen

Zeg hier direct De Apotheker op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6781 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

De Apotheker opzeggen werkt als volgt

De Apotheker opzeggen

Wil jij De Apotheker opzeggen? Vul de gevraagde gegevens dan in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van De Apotheker wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso zullen worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat De Apotheker je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van De Apotheker? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief mag De Apotheker je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je dus twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over jouw opzegging van het De Apotheker? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je meteen de opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & Tijdschrift

Telefoonnummer De Apotheker

Je kunt De Apotheker bereiken via het telefoonnummer 78353313.

Adres De Apotheker

De Apotheker
Meiboomlaan 33
8800 Roeselare