★★★★★
9.2 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Cliniclowns telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Cliniclowns

Je kunt Cliniclowns bereiken via het telefoonnummer 03/458.79.00.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Cliniclowns

Cliniclowns
Krijgsbaan 212
2640 Mortsel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Cliniclowns contactinformatie

Telefoonnummer Cliniclowns

Zoek je het telefoonnummer van Cliniclowns? Je kunt Cliniclowns bereiken via het telefoonnummer 03/458.79.00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Cliniclowns

Adresgegevens Cliniclowns:
Cliniclowns
Krijgsbaan 212
2640 Mortsel

Klantenservice Cliniclowns

Zoals elke organisatie biedt ook Cliniclowns een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Cliniclowns

Opzeggen bij Cliniclowns kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Cliniclowns. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Cliniclowns opzeggen