★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Allfit opzeggen

Zeg hier direct Allfit op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Allfit opzeggen werkt als volgt

Allfit opzeggen

Wil je Allfit opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Allfit per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Allfit je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Allfit? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Allfit je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Allfit? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde fitness clubs


Andere fitness clubs


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Allfit

Je kunt Allfit bereiken via het telefoonnummer 32 16 44 05 15.

Adres Allfit

Allfit
Weggevoerdenstraat 4
3012 Wilsele