★★★★★
9.2 op basis van 6781 beoordelingen Kiyoh

Depannage-direct opzeggen

Zeg hier direct Depannage-direct op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6781 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Depannage-direct opzeggen werkt als volgt

Opzeggen Depannage-direct

Wil je de pechverhelpingsdienst van Depannage-direct opzeggen? Verstuur de brief aangetekend naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Depannage-direct per wanneer de dienst wordt stopgezet.

Opzegtermijn Depannage-direct

De verzekering kan altijd binnen 14 dagen nadat je die bent aangegaan worden opgezegd (herroeping). Wanneer je een verzekering voor een jaar hebt afgesloten, dan kun je deze 3 maanden voor het einde van het jaar opzeggen. Tenslotte kan de verzekering worden opgezegd na een schadeafhandeling, tot 1 maand na de afhandeling.

Verzending

Let op: in de algemene voorwaarden van Depannage-direct staat vermeld dat een opzegging met een aangetekende brief moet worden opgezegd. Totaal niet meer van deze tijd, maar helaas zijn er nog steeds organisaties die proberen het opzeggen zo complex mogelijk te maken, om opzeggingen te voorkomen. Wij vinden dergelijke praktijken eigenlijk al voldoende reden om een andere pechverhelpingsdienst te zoeken!

Waarom dan toch door ons laten verzenden? Voor slechts €2,99 verzenden wij je opzegging naar Depannage-direct. Wij versturen dit per e-mail en borgen de technische terugmelding van de mailserver van Depannage-direct. Een nogal technisch verhaal, maar het komt erop neer dat wij kunnen aantonen dat de opzegging bij Depannage-direct is afgeleverd.

Over Depannage-direct

Depannage-direct is een pechverhelpingsdienst van Allianz Global Assistance, de wereldwijde marktleider in reisverzekeringen en reisbijstand. Depannage-direct biedt 3 verschillende pakketten; een basis pakket zonder vervangwagen, een compleet pakket met vervangwagen en een compleet pakket inclusief pechverhelping binnen de EU.

Meest opgezegde verzekeringen


Andere verzekeringen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Depannage-direct

Je kunt Depannage-direct bereiken via het telefoonnummer 02 773 62 25.

Adres Depannage-direct

Depannage-direct
Zwaluwenstraat 2
1000 Brussel