★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Belfius telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Belfius

Je kunt Belfius bereiken via het telefoonnummer 02 286 70 00.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Belfius

Belfius
Karel Rogierplein 11
1210 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Belfius contactinformatie

Telefoonnummer Belfius

Zoek je het telefoonnummer van Belfius? Je kunt Belfius bereiken via het telefoonnummer 02 286 70 00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Belfius

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Belfius:
Belfius
Karel Rogierplein 11
1210 Brussel

Klantenservice Belfius

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Belfius. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Belfius. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Belfius

Zelf je opzegging bij Belfius regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Belfius. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Belfius regelt.


Belfius opzeggen