★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Assurantia telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Assurantia

Je kunt Assurantia bereiken via het telefoonnummer 052/411.411.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Assurantia

Assurantia
Baasrodestraat 149
9280 Lebbeke


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Assurantia contactinformatie

Telefoonnummer Assurantia

Zoek je het telefoonnummer van Assurantia? Je kunt Assurantia bereiken via het telefoonnummer 052/411.411. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Assurantia

Adresgegevens Assurantia:
Assurantia
Baasrodestraat 149
9280 Lebbeke

Klantenservice Assurantia

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Assurantia. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Assurantia. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Assurantia

Wil je weten welke contactopties Assurantia allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.be, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Assurantia.


Assurantia opzeggen