★★★★★
9.2 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Dag Allemaal telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Dag Allemaal

Je kunt Dag Allemaal bereiken via het telefoonnummer 02 454 25 93.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Dag Allemaal

Dag Allemaal
Medialaan 1
1800 Vilvoorde


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5505 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Dag Allemaal contactinformatie

Telefoonnummer Dag Allemaal

Zoek je het telefoonnummer van Dag Allemaal? Je kunt Dag Allemaal bereiken via het telefoonnummer 02 454 25 93. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Dag Allemaal

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Dag Allemaal:
Dag Allemaal
Medialaan 1
1800 Vilvoorde

Klantenservice Dag Allemaal

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Dag Allemaal. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Dag Allemaal. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Dag Allemaal

Zelf je opzegging bij Dag Allemaal regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Dag Allemaal. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Dag Allemaal regelt.


Dag Allemaal opzeggen