★★★★★
9.2 op basis van 2715 beoordelingen Kiyoh

Handicap International telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Handicap International

Je kunt Handicap International bereiken via het telefoonnummer 02/280.16.01.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Handicap International

Handicap International
Gewijde-Boomstraat 44
1050 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2715 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Handicap International contactinformatie

Telefoonnummer Handicap International

Zoek je het telefoonnummer van Handicap International? Je kunt Handicap International bereiken via het telefoonnummer 02/280.16.01. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Handicap International

Adresgegevens Handicap International:
Handicap International
Gewijde-Boomstraat 44
1050 Brussel

Klantenservice Handicap International

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Handicap International. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Handicap International. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Handicap International

Opzeggen bij Handicap International kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Handicap International. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Handicap International opzeggen