★★★★★
9.1 op basis van 7012 beoordelingen Kiyoh

Gym Tonic opzeggen

Zeg hier direct Gym Tonic op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7012 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Gym Tonic opzeggen werkt als volgt

Gym Tonic opzeggen

Wil je Gym Tonic opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Gym Tonic per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Gym Tonic je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Gym Tonic? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Gym Tonic je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Gym Tonic? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde fitness clubs


Andere fitness clubs


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Gym Tonic

Je kunt Gym Tonic bereiken via het telefoonnummer 03 8 440 440.

Adres Gym Tonic

Gym Tonic
Antwerpsestraat 12-14
2840 Reet