★★★★★
9.2 op basis van 5444 beoordelingen Kiyoh

OCTA+ telefoonnummer en adres

Telefoonnummer OCTA+

Je kunt OCTA+ bereiken via het telefoonnummer 02 851 01 51.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres OCTA+

OCTA+
Schaarbeeklei 600
1800 Vilvoorde


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5444 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

OCTA+ contactinformatie

Telefoonnummer OCTA+

Zoek je het telefoonnummer van OCTA+? Je kunt OCTA+ bereiken via het telefoonnummer 02 851 01 51. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres OCTA+

Ben je op zoek naar het adres van OCTA+?
OCTA+
Schaarbeeklei 600
1800 Vilvoorde

Klantenservice OCTA+

Wil je de klantenservice van OCTA+ benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij OCTA+.

Contact OCTA+

Opzeggen bij OCTA+ kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met OCTA+. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


OCTA+ opzeggen