★★★★★
9.2 op basis van 3896 beoordelingen Kiyoh

Proximus telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Proximus

Je kunt Proximus bereiken via het telefoonnummer 0800 22 800.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Proximus

Proximus
Koning Albert II-laan 27
1030 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3896 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Proximus contactinformatie

Telefoonnummer Proximus

Wil je telefonisch contact opnemen met Proximus? Het telefoonnummer van Proximus is 0800 22 800. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres Proximus

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Proximus:
Proximus
Koning Albert II-laan 27
1030 Brussel

Klantenservice Proximus

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Proximus. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Proximus. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Proximus

Opzeggen bij Proximus kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Proximus. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Proximus opzeggen