★★★★★
9.2 op basis van 5174 beoordelingen Kiyoh

CD&V telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CD&V

Je kunt CD&V bereiken via het telefoonnummer 02 238 38 30.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CD&V

CD&V
Wetsraat 89
1040 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5174 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

CD&V contactinformatie

Telefoonnummer CD&V

Wil je telefonisch contact opnemen met CD&V? Het telefoonnummer van CD&V is 02 238 38 30. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres CD&V

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij CD&V:
CD&V
Wetsraat 89
1040 Brussel

Klantenservice CD&V

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CD&V. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CD&V. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CD&V

Opzeggen bij CD&V kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met CD&V. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


CD&V opzeggen