★★★★★
9.2 op basis van 1516 beoordelingen Kiyoh

My Collections opzeggen

Zeg hier direct My Collections op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1516 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 680 organisaties
  • Veilig

My Collections opzeggen werkt als volgt

Hoe kan ik makkelijk mijn My Collections abonnement opzeggen?

Er kunnen veel redenen zijn waarom je van je My Collections abonnement af zou willen. Wees blij dat je bij opzeggen.be bent beland! Door het gebruik van onze opzegservice, of de gratis opzegbrief, kun je binnen minuten alles hebben geregeld om je abonnement bij My Collections daadwerkelijk stop te zetten.

Onze gratis opzegbrief voor My Collections

Omdat bedrijven zoals My Collections hun geld verdienen aan klanten zoals jij, maken zij het opzeggen van abonnementen niet altijd makkelijk. Op de website van My Collections staat bijvoorbeeld dat jij je abonnement kunt opzeggen door telefonisch contact op te nemen met hun klantenservice. Veel bedrijven eisen vaak van klanten om telefonisch op te zeggen, aangezien ze jou dan aanbiedingen kunnen geven zodat je toch nog even door blijft gaan met je lidmaatschap. Door het gebruik van onze gratis opzegbrief vermijd je de lange wachtrijen bij de klantenservice en kun je direct je abonnement bij My Collections opzeggen. Het adres en de tekst hebben wij al voor jou ingevuld, nu moet jij alleen je eigen informatie invullen, de brief gratis downloaden, printen, en dan versturen!

Geen postzegels in huis? Gebruik onze opzegservice!

Heb je geen postzegels in huis? Of heb je de tijd even niet om je opzegging zelf te regelen? Geen probleem! Als je onze opzegservice gebruikt regelen wij de verzending van de opzegbrief, en zorgen wij ervoor dat de opzegging van jouw My Collections abonnement daadwerkelijk wordt behandeld. Je hoeft alleen je naam, adres, postcode, woonplaats en emailadres in te vullen, en dan regelen wij de rest!

Aangetekend of standaard verzenden?

Als je onze opzegservice gebruikt heb je 2 keuzes, je kunt de keuze maken om de standaard of de aangetekende verzendservice te gebruiken. De standaardverzending is goedkoper, maar hierbij krijg je geen track&trace code en ontvangstbevestiging. Het is meestal veiliger om je opzegbrief aangetekend te versturen, zodat je weet wanneer My Collections je opzegging ontvangt. Bovendien geldt voor een aangetekende verzending onze opzeggarantie!

Retourneren laatste zending

Als jij je laatste bestelling van My Collections al niet meer wilde ontvangen/betalen, dan kun je deze gerust binnen 14 dagen na de ontvangstdatum terugsturen naar het retouradres:

My Collections bv
Postbus 9657
Bedrijvenzone Machelen Cargo Building 829 C
1830 Machelen


Denk er hierbij wel aan om bij je pakket het retourformulier van My Collections toe te voegen. Je moet het formulier zelf downloaden en printen.

Jouw persoonsgegevens en privacy

Bij opzeggen.be vinden wij het belangrijk dat jouw data goed wordt behandeld, niet alleen door ons, maar ook door My Collections. Het kan gebeuren dat My Collections je reclame blijft sturen nadat je je abonnement bij hun al hebt opgezegd. Wil je dit liever niet? Daar hebben wij een oplossing voor! Als je het vakje “Verwijder direct ook mijn persoonsgegevens” aan heb gevinkt, dan moet My Collections jouw data uit hun systeem verwijderen, en mogen zij jou niet meer contacteren. Deze functie werkt met onze online verzendservice, maar ook als je de opzegbrief gratis downloadt en zelf verstuurt.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Maak nu gratis je My Collections opzegbrief

My Collections telefoonnummer en adres