★★★★★
9.2 op basis van 6781 beoordelingen Kiyoh

My Collections opzeggen

Zeg hier direct My Collections op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6781 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

My Collections opzeggen werkt als volgt

Aangetekend verzenden?

Sinds half januari heeft My Collections het e-mailadres van opzeggen.be op haar blacklist geplaatst. Dit betekent dat wij geen opzeggingen meet per geregistreerde e-mail kunnen afleveren bij My Collections. Het kan een foutje zijn aan de kant van My Collections, maar het kan ook een bewuste actie zijn waarbij zij probeert opzeggingen zoveel mogelijk tegen te werken. Wij zijn niet onbekend met dergelijke situaties, dus we proberen altijd direct hierop te anticiperen. In het geval van My Collections bieden we voorlopig alleen nog de mogelijkheid om een opzegging via ons aangetekend te verzenden. We bieden hiervoor wel een lage prijs, want we willen natuurlijk wel dat er opgezegd kan worden!

Opzeggen per e-mail

Bij opzeggen.be gebruiken we een systeem waarbij we verzonden e-mails 'volgen'; we ontvangen een bericht van de mailserver van de organisatie dat het bericht is ontvangen en dit bericht wordt via een partner van ons (Eevidence) geborgd, zodat er bij discussie altijd een juridisch document beschikbaar is om de opzegging te kunnen ondersteunen. Klinkt als een beetje overdreven, maar we hebben al aardig wat opzeggers geholpen hiermee!

Wil je liever je opzegging zelf versturen naar My Collections? Dat kan natuurlijk ook. Genereer de opzegbrief op deze pagina en download de brief gratis. Onderteken deze, scan de brief (of maak er een foto van) en stuur de opzegbrief naar info@mycollections.be. Je opzegging zou daarmee geregeld moeten zijn.

Hoe kan ik makkelijk mijn My Collections abonnement opzeggen?

Er kunnen veel redenen zijn waarom je van je My Collections abonnement af zou willen. Wees blij dat je bij opzeggen.be bent beland! Door het gebruik van onze opzegservice, of de gratis opzegbrief, kun je binnen minuten alles hebben geregeld om je abonnement bij My Collections daadwerkelijk stop te zetten.

Onze gratis opzegbrief voor My Collections

Omdat bedrijven zoals My Collections hun geld verdienen aan klanten zoals jij, maken zij het opzeggen van abonnementen niet altijd makkelijk. Op de website van My Collections staat bijvoorbeeld dat jij je abonnement kunt opzeggen door telefonisch contact op te nemen met hun klantenservice. Veel bedrijven eisen vaak van klanten om telefonisch op te zeggen, aangezien ze jou dan aanbiedingen kunnen geven zodat je toch nog even door blijft gaan met je lidmaatschap. Door het gebruik van onze gratis opzegbrief vermijd je de lange wachtrijen bij de klantenservice en kun je direct je abonnement bij My Collections opzeggen. Het adres en de tekst hebben wij al voor jou ingevuld, nu moet jij alleen je eigen informatie invullen, de brief gratis downloaden, printen, en dan versturen!

Geen postzegels in huis? Gebruik onze opzegservice!

Heb je geen postzegels in huis? Of heb je de tijd even niet om je opzegging zelf te regelen? Geen probleem! Als je onze opzegservice gebruikt regelen wij de verzending van de opzegbrief, en zorgen wij ervoor dat de opzegging van jouw My Collections abonnement daadwerkelijk wordt behandeld. Je hoeft alleen je naam, adres, postcode, woonplaats en emailadres in te vullen, en dan regelen wij de rest!

Retourneren laatste zending

Als jij je laatste bestelling van My Collections al niet meer wilde ontvangen/betalen, dan kun je deze gerust binnen 14 dagen na de ontvangstdatum terugsturen naar het retouradres:

My Collections bv
Postbus 9657
Bedrijvenzone Machelen Cargo Building 829 C
1830 Machelen


Denk er hierbij wel aan om bij je pakket het retourformulier van My Collections toe te voegen. Je moet het formulier zelf downloaden en printen.

Jouw persoonsgegevens en privacy

Bij opzeggen.be vinden wij het belangrijk dat jouw data goed wordt behandeld, niet alleen door ons, maar ook door My Collections. Het kan gebeuren dat My Collections je reclame blijft sturen nadat je je abonnement bij hun al hebt opgezegd. Wil je dit liever niet? Daar hebben wij een oplossing voor! Als je het vakje “Verwijder direct ook mijn persoonsgegevens” aan heb gevinkt, dan moet My Collections jouw data uit hun systeem verwijderen, en mogen zij jou niet meer contacteren. Deze functie werkt met onze online verzendservice, maar ook als je de opzegbrief gratis downloadt en zelf verstuurt.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig

Telefoonnummer My Collections

Je kunt My Collections bereiken via het telefoonnummer 02/899.20.65.

Adres My Collections

My Collections
Groeneweg 17
9320 Erembodegem