★★★★★
9.2 op basis van 5179 beoordelingen Kiyoh

Test Aankoop telefoonnummer en adres

Contact met Test Aankoop

Wil je contact opnemen met Test Aankoop? Om je abonnement bij Test Aankoop te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 02 - 542 32 00. De klantendienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct Test Aankoop online opzeggen? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.be. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Test Aankoop

Belgische Verbruikersunie Test Aankoop vzw
Hollandstraat 13
1060 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5179 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Test Aankoop contactinformatie

Over Test Aankoop

De Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop, ook bekend als Test Achats in het Frans, is een onafhankelijke organisatie die sinds 1957 de rechten van Belgische consumenten verdedigt. Test Aankoop is de belangrijkste gesprekspartner van de Belgische autoriteiten in aangelegenheden die de bescherming van de consument beïnvloeden. Test Aankoop wordt volledig gefinancierd door haar 350.000 leden die zich abonneren op haar maandelijkse tijdschriften en diensten. Naast het populaire Test Aankoop magazine, publiceert de organisatie ook verschillende informatieve en financiële magazines, waaronder Test Gezond, TA Invest, Budget en Recht, en Wijngids.

Test Aankoop telefoonnummer

Wil je Test Aankoop bellen? Je kan Test Aankoop telefonisch contacteren via het nummer 02 542 33 86. Je kunt hier van maandag tot en met vrijdag terecht tussen 9u en 12u30, en vanaf 13u tot 17u (vrijdag tot 16u). Helaas is het vaak enorm druk bij de Test Aankoop klantendienst, waardoor wachttijden van ten minste 20 minuten niet zeldzaam zijn. Geen tijd of geen zin om te wachten? Dan raden wij je aan om Test Aankoop op een andere manier te contacteren. Wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit doet lees je hieronder.

Test Aankoop telefonisch opzeggen

Je kan natuurlijk ook je Test Aankoop abonnement opzeggen per telefoon. De abonnementendienst van Test Aankoop kan je bereiken via het nummer 02 542 32 00. Toch is dit vaak lastiger dan men denkt. Het begint met lange wachtrijen, want het kan heel lang duren vooraleer je eindelijk iemand aan de lijn hebt. Vaak word je doorverbonden met een andere afdeling, en dan begint het wachten helemaal opnieuw. Als je dan uiteindelijk toch iemand aan de lijn krijgt, wordt alles op het spel gezet om jouw lidmaatschap te behouden. Je kent het natuurlijk zelf ook wel… je krijgt talloze kortingen en acties aangeboden, als je je abonnement maar niet opzegt. Maar wanneer je gebruik maakt van onze online opzegservice hoef je je hier niet langer druk om te maken! Vermijd lange wachtrijen en lastige gesprekken en zeg jouw Test Aankoop abonnement vandaag nog op.

Test Aankoop email

Tegenwoordig kan je Test Aankoop niet meer bereiken via een emailadres. Je kan wel een verzoek of vraag indienen via het Test Aankoop contactformulier. Nadat je de juiste contactgegevens in hebt gevuld, neemt Test Aankoop contact met jou op. Vergeet dus niet om regelmatig je mailbox te checken!

Test Aankoop adres

Om schriftelijk contact op te nemen met Test Aankoop kan je bij het volgende adres terecht:
Test Aankoop
Hollandstraat 13
1060 Brussel
België

Wil je graag je Test Aankoop abonnement opzeggen door middel van een opzegbrief? Dat kan zeker, maar wij raden je aan om een aangetekende brief op te sturen. Om te voorkomen dat Test Aankoop jouw opzegging niet aanvaardt, kan je ook gebruik maken van onze handige online opzegservice. Mocht er een geschil ontstaan over jouw opzegging, wat niet zeldzaam is, dan staat onze jurist paraat om dit voor je op te lossen. Gegarandeerd opzeggen zonder gedoe, dat is de belofte die Opzeggen.be keer op keer nakomt.

Test Aankoop sociale media

Tegenwoordig kan je Test Aankoop ook makkelijk via Twitter of Facebook bereiken. Zeker wanneer je geen tijd wilt verliezen aan de telefoon en de vraag niet zeer dringend of van technische aard is, neem je beter contact op met Test Aankoop via de Facebookpagina van Test Aankoop. Liever Test Aankoop contacteren via Twitter? Kijk dan op twitter.com/testaankoop?lang=en.

Test Aankoop abonnement prijs

Hoeveel kost jouw Test Aankoop abonnement nu echt? Als abonnee betaal je elke maand €10,40. Vermenigvuldig dit bedrag 12 keer, en dan weet je dat een Test Aankoop abonnement je tot wel €124 per jaar kost! Velen abonneren zich om hier en daar wat geld te besparen, maar is een Test Aankoop abonnement in de eerste instantie wel voordelig? Besparen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Een slimmere én gratis tip om te besparen: hou je maandelijkse incasso’s goed in het oog. Je kan deze gegevens ook ophalen bij de bank. De meeste banken bieden via hun online platform tevens een overzicht van jouw maandelijkse domiciliëringen. Hou er wel rekening mee dat je automatische domiciliëringen niet langer kan stopzetten via de bank. Het blokkeren van domiciliëringen kan wel nog, maar dan ontvang je waarschijnlijk een geldboete voor het niet naleven van de algemene voorwaarden van de contractovereenkomst. Het versturen van een aangetekende brief blijkt dus nog steeds de beste manier om je SEPA-domiciliëring stop te zetten.

Test Aankoop adreswijziging doorgeven

Je kan zelf je adres wijzigen via de Test Aankoop website. Indien je nog geen account hebt, zal je eerst een gebruikersnaam en een wachtwoord moeten aanmaken. Om dit te doen klik je op de ‘Registreren’ knop. Deze vind je onder de ‘Login’ knop op de homepagina. Eenmaal je deze gevonden hebt, kom je op de registratiepagina terecht. Hier vind je alle nodige instructies om je registratie te voltooien. Is het gelukt om je account aan te maken? Dan ontvang je van Test Aankoop een bevestigingsmail met daarin een link die je terug naar de website brengt. Als Test Aankoop jouw emailadres herkent, wordt het account automatisch aan je abonnement gelinkt en krijg je onmiddellijk toegang. In het andere geval zal je eerst je abonneenummer moeten invullen om toegang te krijgen. Wil het niet meteen lukken? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de abonnementendienst van Test Aankoop via het nummer 02 542 32 00, of via het online contactformulier.

Test-Aankoop.be

Het is even zoeken, maar je kan ook opzeggen via de Test Aankoop website. Om je af te melden, moet je een verzoek indienen via het online contactformulier.

Test Aankoop misleidende reclame

Veel klanten gaven al aan dat de reclame die ze van Test Aankoop ontvangen vaak misleidend is. En eens je opgezegd hebt, wil je natuurlijk niet dat Test Aankoop misleidende reclame blijft opsturen. Vergeet dus niet te vermelden dat je geen reclame meer wenst te ontvangen wanneer je je Test Aankoop abonnement opzegt. Het kan wat tijd in beslag nemen vooraleer dit effectief in zijn werking treedt. De kans dat je af en toe nog reclame ontvangt bestaat dus wel. Meestal is dit van korte duur, en zal Test Aankoop je uiteindelijk geen reclame meer toesturen.


Test Aankoop opzeggen