★★★★★
9.2 op basis van 4145 beoordelingen Kiyoh

Mega telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Mega

Je kunt Mega bereiken via het telefoonnummer 042424781.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Mega

Mega
Rue Natalis 2
4020 Liège


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4145 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Mega contactinformatie

Telefoonnummer Mega

Zoek je het telefoonnummer van Mega? Je kunt Mega bereiken via het telefoonnummer 042424781. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Mega

Ben je op zoek naar het adres van Mega?
Mega
Rue Natalis 2
4020 Liège

Klantenservice Mega

Zoals elke organisatie biedt ook Mega een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Mega

Zelf je opzegging bij Mega regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Mega. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Mega regelt.


Mega opzeggen