★★★★★
9.3 op basis van 716 beoordelingen Kiyoh

Dit is wat onze klanten over ons denken

Globale score

9.3 ★★★★★
van 10 gebaseerd op 716 beoordelingen
Dit is de gemiddelde score van onze service in verschillende landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Zwitserland.
Beoordelingen in de laatste 12 maanden.

Globale percentages

★★★★★ 59% (428)
★★★★★ 35% (254)
★★★★★ 4% (34)
★★★★★ 0% (0)
★★★★★ 0% (0)
99% van onze klanten bevelen onze service aan

Lees alle reviews van onze Belgische klanten

  • ★★★★★
    9

    supergoeie service, kan het iedereen zeker aanbevelen.

    lisa erpe-mere 15-05-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    8

    goede ervaring gehad. zal opzeggen zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

    angelique dc ixelles 02-05-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    10

    super geregeld!! heel erg bedankt

    rita schoten 01-05-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    10

    5 sterren spreken voor zichzelf....

    Romain Laeken 19-04-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    7

    fijn dat ik nu via aangetekende post kan meevolgen!

    Suggestion

    hoe verstuur ik meerdere brieven in één keer?

    Léna S Brussel 19-04-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    10

    top dat al je problemen uit handen wordt genomen... ga zo verder

    R. Deceunick Roeselaere 19-04-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    8

    Dit is al de tweede keer dat ik opzeggen gebruik. Zoals de eerste keer verliep alles gewoon prima. Ook interessant dat er nu ook een nieuwe optie is om reclame eens en voor altijd te stoppen! En ook het aangetekend versturen is een extra pluspunt. Doe zo verder.

    Suggestion

    Misschien een ideetje: korting geven als mensen opzeggen aanbevelen?

    Anna Gent 06-04-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    8

    Heel tof dat zoiets bestaat. Jullie hebben mijn leven een stuk makkelijker gemaakt, oprecht bedankt daarvoor. Tevreden klante, en ik zal jullie zeker aanbevelen!!

    Emilie Nieuwpoort 05-04-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    10

    persoonlijk een top ervaring gehad… de service was vriendelijk, het duurde maar heel kort en het is een stuk gemakkelijker dan als je het zelf zou regelen. ik kan absoluut niks slechts over jullie zeggen!

    joris ninove 03-04-2019
    Aanbevolen
  • ★★★★★
    7

    Mijn eerste ervaring met opzeggen. Het ging beter dan verwacht, heel snel en overzichtelijk ook. Nog beter is dat ik er zelf niks voor moest regelen, echt super.

    Suggestion

    Jullie zijn goedkoper dan de gewone post, maar ik vond het nog steeds tamelijk duur.

    Teresa W. Wemmel 02-04-2019
    Aanbevolen
Meer laden