★★★★★
9.2 op basis van 5179 beoordelingen Kiyoh

Eni telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Eni

Je kunt Eni bereiken via het telefoonnummer 0800 21 031.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Eni

Eni
Medialaan 34
1800 Vilvoorde


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5179 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Eni contactinformatie

Telefoonnummer Eni

Zoek je het telefoonnummer van Eni? Je kunt Eni bereiken via het telefoonnummer 0800 21 031. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Eni

Ben je op zoek naar het adres van Eni?
Eni
Medialaan 34
1800 Vilvoorde

Klantenservice Eni

Wil je de klantenservice van Eni benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij Eni.

Contact Eni

Eni kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Eni opzeggen