★★★★★
9.2 op basis van 5174 beoordelingen Kiyoh

Argenta Bank telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Argenta Bank

Je kunt Argenta Bank bereiken via het telefoonnummer +32 3 285 51 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Argenta Bank

Argenta Bank
Belgiëlei 49-53
2018 Antwerpen


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5174 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Argenta Bank contactinformatie

Telefoonnummer Argenta Bank

Wil je telefonisch contact opnemen met Argenta Bank? Het telefoonnummer van Argenta Bank is +32 3 285 51 11. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres Argenta Bank

Ben je op zoek naar het adres van Argenta Bank?
Argenta Bank
Belgiëlei 49-53
2018 Antwerpen

Klantenservice Argenta Bank

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Argenta Bank. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Argenta Bank. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Argenta Bank

Opzeggen bij Argenta Bank kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Argenta Bank. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Argenta Bank opzeggen