★★★★★
9.1 op basis van 7019 beoordelingen Kiyoh

Lippens Verzekeringen opzeggen

Zeg hier direct Lippens Verzekeringen op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7019 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Lippens Verzekeringen opzeggen werkt als volgt

Kantoor Lippens BVBA opzeggen

Wil je een verzekering van Lippens Verzekeringen opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Lippens Verzekeringen per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Lippens Verzekeringen? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Lippens Verzekeringen je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Lippens Verzekeringen? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Lippens Verzekeringen je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Meest opgezegde verzekeringen


Andere verzekeringen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Lippens Verzekeringen

Je kunt Lippens Verzekeringen bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 33138612.

Adres Lippens Verzekeringen

Lippens Verzekeringen
Schooldries 13 GV
2960 Brecht