★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Calypsor VZW opzeggen

Zeg hier direct Calypsor VZW op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Calypsor VZW opzeggen werkt als volgt

Calypsor opzeggen

Wil je Calypsor opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Calypsor per wanneer jouw periodieke donatie en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Calypsor? Als je opzegt via opzeggen.be, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.be. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Calypsor je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Calypsor? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Calypsor je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.be!

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Calypsor VZW

Je kunt Calypsor VZW bereiken via het telefoonnummer + 32 (0)2 502 52 56.

Adres Calypsor VZW

Calypsor VZW
Molièrelaan 133
1190 Brussel