★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

4-Fitness telefoonnummer en adres

Telefoonnummer 4-Fitness

Je kunt 4-Fitness bereiken via het telefoonnummer 32(0)89 85 57 59.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres 4-Fitness

4-Fitness
Weg naar As 10/1
3600 Genk


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

4-Fitness contactinformatie

Telefoonnummer 4-Fitness

Zoek je het telefoonnummer van 4-Fitness? Je kunt 4-Fitness bereiken via het telefoonnummer 32(0)89 85 57 59. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres 4-Fitness

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij 4-Fitness:
4-Fitness
Weg naar As 10/1
3600 Genk

Klantenservice 4-Fitness

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van 4-Fitness. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van 4-Fitness. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact 4-Fitness

4-Fitness kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


4-Fitness opzeggen