★★★★★
9.2 op basis van 4485 beoordelingen Kiyoh

Justitia nv telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Justitia nv

Je kunt Justitia nv bereiken via het telefoonnummer 32 3 217 50 58.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Justitia nv

Justitia nv
Plantijn en Moretuslei 301
2140 Antwerpen


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4485 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Justitia nv contactinformatie

Telefoonnummer Justitia nv

Zoek je het telefoonnummer van Justitia nv? Je kunt Justitia nv bereiken via het telefoonnummer 32 3 217 50 58. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Justitia nv

Ben je op zoek naar het adres van Justitia nv?
Justitia nv
Plantijn en Moretuslei 301
2140 Antwerpen

Klantenservice Justitia nv

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Justitia nv. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Justitia nv. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Justitia nv

Wil je weten welke contactopties Justitia nv allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.be, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Justitia nv.


Justitia nv opzeggen