★★★★★
9.2 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

AXA telefoonnummer en adres

Telefoonnummer AXA

Je kunt AXA bereiken via het telefoonnummer 02 678 61 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres AXA

AXA
Troonplein 1
1000 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

AXA contactinformatie

Telefoonnummer AXA

Zoek je het telefoonnummer van AXA? Je kunt AXA bereiken via het telefoonnummer 02 678 61 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres AXA

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij AXA:
AXA
Troonplein 1
1000 Brussel

Klantenservice AXA

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van AXA. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van AXA. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact AXA

AXA kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


AXA opzeggen