★★★★★
9.2 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Dizzle telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Dizzle

We hebben nog geen telefoonnummer van Dizzle in ons bestand.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Dizzle

Dizzle
Boekweitstraat 79
2153 GK Nieuw Vennep


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Dizzle contactinformatie

Telefoonnummer Dizzle

Wil je weten op welk telefoonnummer Dizzle bereikbaar is? We hebben nog telefoonnummer van Dizzle voor je. Niet getreurd, met onze opzegservice is je opzegging ook binnen korte tijd geregeld. Binnen 3 minuten heb je de informatie ingevuld die wij nodig hebben en gaan wij je opzegging versturen naar Dizzle.

Adres Dizzle

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Dizzle:
Dizzle
Boekweitstraat 79
2153 GK Nieuw Vennep

Klantenservice Dizzle

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Dizzle. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Dizzle. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Dizzle

Opzeggen bij Dizzle kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Dizzle. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Dizzle opzeggen