★★★★★
9.2 op basis van 2902 beoordelingen Kiyoh

Joker+ telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Joker+

Je kunt Joker+ bereiken via het telefoonnummer 02 238 45 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Joker+

Joker+
Belliardstraat 25-33
1040 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2902 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 930 organisaties
  • Veilig

Joker+ contactinformatie

Telefoonnummer Joker+

Zoek je het telefoonnummer van Joker+? Je kunt Joker+ bereiken via het telefoonnummer 02 238 45 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Joker+

Ben je op zoek naar het adres van Joker+?
Joker+
Belliardstraat 25-33
1040 Brussel

Klantenservice Joker+

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Joker+. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Joker+. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Joker+

Zelf je opzegging bij Joker+ regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Joker+. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Joker+ regelt.


Joker+ opzeggen