★★★★★
9.2 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

EuroMillions telefoonnummer en adres

Telefoonnummer EuroMillions

Je kunt EuroMillions bereiken via het telefoonnummer 02 238 45 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres EuroMillions

EuroMillions
Belliardstraat 25-33
1040 Brussel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

EuroMillions contactinformatie

Telefoonnummer EuroMillions

Zoek je het telefoonnummer van EuroMillions? Je kunt EuroMillions bereiken via het telefoonnummer 02 238 45 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres EuroMillions

Ben je op zoek naar het adres van EuroMillions?
EuroMillions
Belliardstraat 25-33
1040 Brussel

Klantenservice EuroMillions

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van EuroMillions. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van EuroMillions. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact EuroMillions

Wil je weten welke contactopties EuroMillions allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.be, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij EuroMillions.


EuroMillions opzeggen