★★★★★
9.2 op basis van 4485 beoordelingen Kiyoh

Clickx telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Clickx

Je kunt Clickx bereiken via het telefoonnummer 31 (0)251 – 257924 .

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Clickx

Clickx
De Trompet 1739
1967 DB HEEMSKERK


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4485 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.be?

  • Opzeggarantie
  • Gratisch juridische hulp
  • Meer dan 870 organisaties
  • Veilig

Clickx contactinformatie

Telefoonnummer Clickx

Zoek je het telefoonnummer van Clickx? Je kunt Clickx bereiken via het telefoonnummer 31 (0)251 – 257924 . Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Clickx

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Clickx:
Clickx
De Trompet 1739
1967 DB HEEMSKERK

Klantenservice Clickx

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Clickx. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Clickx. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Clickx

Wil je weten welke contactopties Clickx allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.be, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Clickx.


Clickx opzeggen